Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Alp Ersönmez'den Haberler

1 Aralık 2003 00:00
Kangroove'dan tanıdığımız Alp Ersönmez, önümüzdeki dönemde kendisinin de yer alacağı projeleri aşağıda kısaca özetlemiş bilginize:

2 Aralık Salı (Nardis): Jaco Pastorius anısına basçılar gecesi (Bu gecede pek çok tanınmış basçı sahne alacak. Her sanatçı kendi seçtiği parçaları seslendirecek ve gece sonunda da jam-session olacak. Parçalar Önder Focan-gitar, Serkan Özyılmaz-piano ve davulda Erhan Seçkin'den oluşan "house band" ile çalınacak)

4 Aralik Perşembe (Jazz Cafe): Önder Focan Purple in Blue Projesi (Deep Purple parçalarının Önder Focan tarafından yapılmış jazz düzenlemeleri çalınacak. Önder Focan-gitar, Hakan Çimenot-trombon, Emre Kayhan-trombon, Meriç Demirkol-alto saksofon, Burak Bedikyan-piano, Cengiz Baysal-davul, Alp Ersönmez-bas)

12 Aralık Cuma (Nardis): Önder Focan Purple in Blue Projesi

14 Aralık Pazar (Kadıköy Shaft): Önder Focan Purple in Blue Projesi

17 Aralık Çarsamba (Nardis): Caz ve Doğaçlama Dans (Bu gecede balet Emre Onuk'un dansına eşlik ediyoruz. Kararlaştırılmış parçaların yanında, doğaclama parçalar da olacak. Emre Onuk-dans, Önder Focan-gitar, Cengiz Baysal-davul, Alp Ersönmez-bas)

21 Aralık Pazar (Kadıköy Shaft): Önder Focan Purple in Blue Projesi

23 Aralık Salı (Nardis): Akın Eldes Trio (Akın'in ilk albüm parçalarının yanında, yeni albümde yer alacak parçalarını da bu gecede çalıyoruz. Akın Eldes-gitar, Cem Aksel-davul, Alp Ersönmez-bas)

26 Aralık Cuma (Nardis): Funkbone (Jazz parçalarının funk düzenlemelerinin çalındığı bir grup. Hakan Çimenot-trombon, Emre Kayhan-trombon, Meriç Demirkol-alto saksofon, Cem Tuncer-gitar, Erhan Seçkin-davul, Can Çankaya-piyano, Alp Ersönmez-bas)

27 Aralık (Nardis): Ercüment Vural & Önder Focan Project (Birkaç jazz standardı dışında, ağırlıklı olarak Vural ve Focan'in bestelerini çalıyoruz. Parçalar latin ve swing ağırlıklı. Ercüment Vural-vokal ve piyano, Önder Focan-gitar, Cengiz Baysal-davul, Tunç Çakır-perküsyon, Alp Ersönmez-bas)

GRJ :: Alp Ersönmez

Yorumlar

Taze haberler