Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Tuluyhan Uğurlu @ Ankara Palas

3 Ocak 2004 00:00
Sahnede: Tuluyhan Uğurlu
Zaman: 23 Ocak 2004 - 20:00
Mekan: Ankara Palas
Fiyat: 20MTL
Bilet: biletix.com

Tuluyhan Uğurlu, 2003'te başlayan Sirkeci Garı, Beyazıt Devlet Kütüphanesi, Çanakkale Çimenlik Kalesi ve Nemrut Dağı’nda verdiği “Zaman Mekan ve Müzik” konserlerine Ankara’da, tarihi Ankara Palas, bugünkü adıyla Devlet Konukevi’nde devam ediyor. Konser adını, bulunduğu mekanın geçmişinden alıyor: "Cumhuriyetin Kurulduğu Yer"

Ankara Palas, ilk meclis binasının hemen karşısında ve cumhuriyet dönemi mimarisinin önemli eserlerinden biri. Konserde Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosu Atatürk’ün meclis çıkışlarında dostlarıyla oturduğu ve bugün Atatürk Köşesi olarak ayrılan bölümün hemen önüne kuruluyor.

Cumhuriyetin kurulduğu ilk meclis binası ve hemen karşısında 1927’den beri Türk siyasi yaşamının en önemli simalarını konuk eden Ankara Palas...

Tuluyhan Uğurlu dinletisinde 1920’lerin siyah beyaz Ankara fotoğrafları, Ankara Palas’ta verilen davetler, cumhuriyet balolarının görüntülerinden oluşan bir görsel gösteri sunulacak.

Tuluyhan Uğurlu Ankara’da bir yıl sonra vereceği bu ilk konserinin ikinci bölümünde ise Senfoni Türk isimli eserinden bölümler seslendirecek.

GRJ :: tuluyhan Uğurlu

Yorumlar

  • Tarihi ve Atatürk'kü güzel doğaçlamalarla anlatan,Türk müziğinin temel unsurlarınıda piyano ile bütünleştiren, usta bir müzik adamı.Taklitden çok,kendini,radikalliği tercih eden, bir usta.
    Üye
    neslihangüzel
    Tarih
    29 Haziran 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler