DayıbanD Zaman: Her cuma
Her cumartesı Mekan: Pick-Up Bar - Adana">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

DayıbanD @ Pick-Up Bar - Adana

10 Ekim 2005 00:00
Sahnede: DayıbanD
Zaman: Her cuma
Her cumartesı
Mekan: Pick-Up Bar - Adana

Yorumlar

  • hastasıyızzz =)
    Üye
    sophie scholl
    Tarih
    16 Mart 2007 00:00
  • ehh tabi ki...eleştiri önemli bir nokta.tanışmayı ben de isterim fakat evden bir çıksam dışarıda ki havayı bir solusam iyi olacak..:)o tarafa uzun aralıklarla gidiyorum.işim düşmedikce de gitmekten kaçınıyorum.söz vermiş gibi olmak istemem ama inşallah birgün sadece sizi dinlemek için gelirim.
    Üye
    ht
    Tarih
    20 Mart 2006 00:00
  • sagolasın HT :) namımız biraz yayılmış gerçekten. tabi doğru yanlış her şekilde haberler çıkıyor hakkımızda ama herkese ve her görüşe, eleştiriye saygımız sonsuz.... bi gün barımıza bekleriz ve seninlede tanışmak isteriz...
    Üye
    thebassplayer
    Tarih
    13 Mart 2006 00:00
  • namınız büyük ama bir türlü dinlemek nasip olmadı..Sanırım pick-up eski canlılığını kaybetti..piyasa da birççok sektörde durgunluk var ve bu yüzdende bütün sektörler birbirine halka gibi bağlı olduğundan bundan hepsi etkileniyor.Umarım en kısa zamanda ortalık canLanır.
    Üye
    ht
    Tarih
    11 Mart 2006 00:00
  • cok guzeller hepsileri, sevmeyenleri de seviyoruz. hepimiz sevseydik iyi-kötü farkı olmazdı. alternative ci tayfası bile var mekanın. hepsi cok guzeller... hepimiz cok guzeliz. gruplar inanılmaz iyi, mukayase bazında bakıldıında 1 gun içinde 1 musteri gelse bile kazaradan daha fazla rocker barındırmıstır o gun.... i tell you we must diiee :))
    Üye
    hgtyreeefghjok
    Tarih
    15 Aralık 2005 00:00
Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler