Middle East ilk demo albümünü kaydetti. Demonun tamamını hiç bir stüdyo kullanmadan kendi imkanları ile kaydeden Middle">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Demo :: Middle East

20 Ekim 2005 00:00

Çanakkale'li progresif metal grubu Middle East ilk demo albümünü kaydetti. Demonun tamamını hiç bir stüdyo kullanmadan kendi imkanları ile kaydeden Middle East, 2 yıllık bir çalışma sonunda kayıtlarını tamamladı.

Vokallerde H.Cem Çelik, gitarlarda Ulaş Karabulut ve Naki Pektaş, bas gitarda Yalçın Şatır, davulda Selim Saatçıoğlu olmak üzere grup 5 kişi. Şuan grup Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir yerine dağılsada demosunu kaydetmeyi başarabilmiştir.

Orta Doğu'da meydana gelen savaşları gözardı etmek istemeyen grup, grubun ismini Middle East olarak değiştirmiş ve protest bir tarza doğru yönelmiştir.

Grubun tarzı progresif metal havasında. Şarkılarda enstrüman tekniğine önem verilmiş, sert sound ve komplike ölçüler kullanılmıştır.

Albümün Tüm şarkılarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Linklere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Middle East - War In The Middle East
Middle East - Some Day Come Back To Me
Middle East - Find Me
Middle East - Loser Run

Yorumlar

  • Buda yeni sarkilardan biri
    http://www.mp3.necroshine.net/demo_/middle_east_oyun_2008.mp3

    digerleri icin
    http://necroshine.com/demo.html
    Üye
    naki
    Tarih
    6 Eylül 2008 00:00
  • ilginiz ve beğenileriniz için çok teşekürler..
    Üye
    badunknown
    Tarih
    19 Şubat 2006 00:00
  • arkadaşlar öncelikle tebrik etmek istiyorum gerçekten çok güzel bi iş çıkarmışsınız İşi hakkıyla yapmışsınsınız... Var In The Middle East parçasında tonlar özellikle süper duyuluyor. Kompozisyon çok başarılı gerçekten çok hoş. Gitarist çocuk gitarın üstünde iyi geziniyor ama bi eleştirim olacak tekniği güzel ama çok teknik çalıyor. Bıdı Bıdı (ben şahsen öyle diyorum) gezinmesini çok fazla kullanıyor. Petrucci'de de bu olay var sololar özelliğini kaybediyor öyle olunca bence. Bi de vokal biraz kulağıma yabancı geldi. Kötü demek istemiyorum çünkü kötü diyince dövüyolar yorumlarda gördüm. :)

    Some Day Come Back to Me de çok hoş olmuş Özellikle solo tonuna bayıldım. 1:30 daki hareket ve solo sonundaki sweep hoş olmuş.

    Tekrar tebrikler

    * Var yazmak zorunda kaldım çünkü dejenere türkçe bilmem ne dedi kaydedemedim...

    Orion - Özgür
    Üye
    blue velvet
    Tarih
    5 Şubat 2006 00:00
  • abi türkiyenin dream theater'ısınıs nediyelim yolunuz acık ola lead gitar şahane
    Üye
    MELOŞMELOŞ
    Tarih
    27 Kasım 2005 00:00
  • suan siteden downloadlarda hic bir sorun yok. iyi veya kotu ilgilenen herkese tesekkur ederiz.
    Üye
    naki
    Tarih
    3 Kasım 2005 00:00
  • Üye
    badunknown
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • "Linklere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz."

    linkler ölü...
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • şarkıları çok beğendim.özellikle middle east ve loser muhteşem olmuş.gitaristlerin ne kadar teknik oldukları belli oluyor.çanakkalede ulaşın ismini daha önce duymuştum meğerse çanakkale çevresindeki en iyi gitaristlerden biriymiş... ders verirmi acaba :P başarılar diyorum başka bişi diyemiyorum..
    Üye
    hergah
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • davullar ile şöyle bi açıklamada bulunayım;evde akustik davul kaydı yapmak için ekipman ve imkanımız yoktu.bu sebeple elektro davul+sample kullandık.davulcumuzun performansını kanıtlayabilecek bir davul solosunu sitemize yakında koyacağız şüpheniz olmasın ;)

    evet kayıtlarda çok zorlandık ve vokallerin kayıt kalitesine gelincede;grup elemanları çoğunlukla birbirinden ayrı olduğu için cem vokal kayıtlarını Kars Sarıkamış'da kendi inmkanları ile "becerebildiği kadar" kaydedip bize yolladı ve şarkıların üzerine montaj yaptık.bu nedenle vokallerin kayıt kalitesi bu şekilde oldu.
    birdahaki demoda studyo kullanmayı düşünüyoruz umarım herşey daha iyi olacak.ilginize teşşekkür eder saygılarımızı sunarız.

    http://www.necroshine.com
    Üye
    badunknown
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • yazdığım şey kötülemek adına birşey değildir.ben sadece bir öz eleştrimi verdim. ama her zaman destekleyen bir yapıdayız. www.metalattack.net
    Üye
    TerminaL
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • davul kulağa pek hoş gelmiyo... bu davulları öyle herkes çalamaz zaten... joey jordison denilen insanlık dışı varlık belki... şarkının sözlerinden de bişey anlayamadım şahsen... çok gürültü dolu şarkılar...
    Üye
    saglamadam
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • Şarkılarında rööööööaaaghhhhh dan başka bişi duyulmayan gruplardan bıktıysanız tavsiye edebileceğim bir grup.Vokalin ne kadar yetenekli olduğunu anca müzikten anlıyorsanız farkedebilirsiniz zaten onun dışında hiçte rezil ya da felaket (!) olduğunu düşünmüyorum.Aksine bu grubu sırf vokal için dinlerim
    .İlerde türkçe ve daha hard rock soundunda kayıtlar yapmaları dileği ile saygılar... (gitarlan farklı yerlerde gidiyolarda klasik bu işten anlamayanların yaptığı saçma sapan bir yorumdur sürekli karşılaşırım.Komik, gülmek gerek)
    Üye
    BonJovi
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • müziğe diycek pek bi şey yok ama vokal gerçekten felaket.hakkını yemeyelim güçlü bi ses ama gitarla farklı yerlerde giriyolar gibi geldi bana.ve çok sayıda detone olduğu yer farkettim.ama kayıt ortamları pek iyi değildi sanırım.uğraşın arkadaşlar.sevdiği iş için savaşan herkese sonsuz saygım var.başarılar...
    Üye
    spidrex
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • evet kulaklıklarla dinleyince insan davulları gercek sanabiliyor
    Üye
    Marvin_nivraM
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • o davul ne öyle ya... ya ben sağarım ya da ... sağarım ya :))) o davul pc le yazılmış..
    Üye
    TerminaL
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • GRUPTA GÖZARDI EDİLMEMESİ GEREKEN BİR VOKAL GERÇEĞİ VAR! DİKKAT ETTİM DE HİÇKİMSE BU KONUYA DEĞİNMEMİŞ! Bence şarkıları belli bir kişiliğe sokan ve tekdüzelikten kurtarıp şarkılara duygu katan Sevgili Cem in o eşsiz vokalleridir. Bir çok amatör grup dinledim ama bu kadar kaliteli bir vokal görmedim ama tabi ki anlayana. Amatör kayıt olduğu için bazı ayrıntılar anlaşılmıyor bir de bazı yerlerde gitar ve davul sesleri vokali bastırıyor bence bu eksi bir nokta ve kayıt biraz kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.
    Üye
    GARAJKAPISI
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • ÇANAKKALELİ demişlerde çanakkaledede biryerde dinlemek lazımm burdada çalarlarsa güzel olur tanımış oluruz arkadaşları
    Üye
    neverliving
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • genel olarak master dan bahsediyorum... var ise mackie final mix i kullanın.. 1500 kb ler cok 200 ler az.. level olarak. vst mackie final mix i alın kurun. farkı duyarsınız. onun dısında tansiyon iyi.. ama size iyi bi mix yapmak lazım..
    Üye
    bahadrum
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • kesinlikle etkileyici
    davullar tekduze? kesinlikle katılmıyorum, hatta tekduze yakıstırılabilecek son sıfat gayet yaratıcı vede gitar rifflerini cok iyi vurgulamış, Var* in middle east gercekten harika ama su noktada cok uzuldum keske bu kadar cabaladıgınız bestelerinizin kayıtlarını studyo ortamında yapsaydınız, artık yapma sansınızda yok sanırım ,umarım toplanır iyi işler yapıldıgını gostermeye devam edersiniz...
    *dejenere turkce!!! bu garajın ingilizce isimleri ayıklayabilme ozelligi yok sanırım:)
    Üye
    Marvin_nivraM
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • arkadaşlar bilmiyorum ama hiç dikkat ettinizmi davul bana biraz dijital gibi geliyo tonları ama emeğe hiçbir şekilde saygısızlık yapmak istemem çünkü ortada bi emek ve çalışma var ayrıca gitar rifleri baya düz geldi bana heralde tarzdandır.
    Umarım davulcunuz canlı performansta crossları böyle kullanıyodur her ne kadar elleriyle ritimleri hep düz tutsada...

    (başarılar)
    Üye
    johnny
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • Baterist: OK

    Lead Giutar: OK

    Ritim Gitar: OK

    Vokal: OK

    Besteler: Come back to me ve Loser iyi baya...diğer 2sini beyenmedim...

    Geçişler falanda süper yolunuz açık olsun arkadaşlar... : )
    Üye
    Rockon
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • bence deişik bi tarz yaratmışınz..heavy desem değil,prograssivve desem tam değil,thrash havası da var anlayamadm gitti
    Üye
    ORCUS
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • harika bi çalışma olmuş..hakkettiğiniz yere gelirsinz umarım..yürüyün be gelibolunun çocukları kim tutar sizi...Selim davula sert vurma bakiim :D
    Üye
    ORCUS
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • hoşuma gitti ;) yolunuz açık ola
    Üye
    SONofJACKASS
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • arkadaşlar şarkıları rapidede attım ilginize..

    http://rapidshare.de/files/7043609/1-Middle_East-War_In_The_Midlle_East.mp3.html

    http://rapidshare.de/files/7044167/2-Middle_East-Some_Day_Come_Back_To_Me.mp3.html

    http://rapidshare.de/files/7044516/3-Middle_East-Find_Me.mp3.html

    http://rapidshare.de/files/7044950/4-Middle_East-Loser_Run.mp3.html
    Üye
    badunknown
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. bandwith sınırımız arasıra dolmakta olduğundan mp3 lere erişim durabiliyor kimi zaman.şarkıları rapidshare'de upload edicem ordanda indirebilirsiniz,linkleri buradan veririm. ilginiz için teşekkürler.

    http://www.necroshine.com
    Üye
    badunknown
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • Selamlar.......grup gayet iyi.davulcuyla solo gitaristiniz en ön plana çıkanlarınız ama vocalin sesi daha iyi bi kayıtta bundan daha iyi çıkcanı sanıyorum...gayet kalitelisiniz devam edin....Başarılar.......
    Üye
    bilinçaltı
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • ellerinize sağlık
    Üye
    lelacag
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • bende indiremedim
    Üye
    blue velvet
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • Bence hic fena degil,keske studyo kaydi yapsaymissiniz.
    Gercekten davulcunuz basariliymis,sarkiya biseyler katabilen davulculardan.
    Yine de ufak tefek eksiklikler var gibi...olsun!
    Üye
    jasonic
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • sevilmez miiiii :D
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • someday back to me yi ve find me yi dinledim gayet başarılı.. ama somday back to me gerçekten çok iyi.. sololar gitar tonları gerçekten çok hoşuma gitti.. davulcu çok güzel twin kullanıyor.. find me de 4. dakka civarı davulun yaptıklarını twin felan bayaa hoşuma gitti. find me de PanterA havası sezdim hafiften ;) ki bu güzel bi şey.. ama vokal kayıttan olsa gerek pek net ve hoş gelmemiş.. ama güzel.. sevdim yaaaaa...
    Üye
    Lost_Soul
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • Parçalar indirilmiyo
    ya da ben indiremedim
    Üye
    Spider-Man
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
Toplam 33 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler