Demirhan Baylan herkesin firma sponsorluğu aradığı bir dönemde bir ilki gerçekleştiriyor ve yüzünü dinleyicilerine dönüyor. Piyasaya">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Demirhan Baylan' ın Yeni Projesi - Deli Fatma'nın Bilmeceleri

28 Ekim 2005 00:00
100 sponsor

Demirhan Baylan herkesin firma sponsorluğu aradığı bir dönemde bir ilki gerçekleştiriyor ve yüzünü dinleyicilerine dönüyor. Piyasaya çıkacak bu albümün kapağında firma ismi olacağına sizin isminiz olsun! Ancak bunun gerçekleşebilmesi için öncelikle albümün piyasaya çıkabilmesi gerekiyor.

Deli Fatma'nın Bilmeceleri 3 bölümden oluşan yaklaşık 74 dakika uzunluğunda ilk etapta sadece CDR formatında basılan bir müzik albümdür. Tamamı Demirhan Baylan tarafından yazılmış ve kaydedilmiş stil olarak birbirlerinden tamamen farklı 18+1 şarkıdan oluşmaktadır..

Bu albümün Türk müzik piyasasına bilindik yollarla çıkması ancak "ilk 100 kişiye özel" baskının tükenmesiyle mümkün olacaktır.

Albüm çıkmazsa sebebini bileceksiniz. Yok eğer albüm çıkarsa sebebi siz olacaksınız.

Bu ilk 100 CD'de kapak tasarımı veya basılmış görsel malzeme bulunmamaktadır. Sadece kişiye özel numara, Demirhan Baylan'ın imzası ve de albümün kim için özel olarak basıldığının sesli kanıtı mevcuttur. Piyasaya bilindik yöntemlerle çıkarılması tasarlanan bu albümün kapak tasarımı bu ilk 100 kişinin isimlerinden oluşacaktır. Zira albümün sponsorları onlardır. İsim vermek istemeyenler listede yıldız (*) olarak yer alacaklar ve isimleri bizde saklı kalacaktır. İlk 100 albüm sadece kişilere satılacaktır. Firmalar ya da kurumlar adına satın alınamaz. İlk 100 kişiye piyasaya çıkan albümden de birer kopya göndereceğiz. Sponsor olarak tanımlanmamakla birlikte 500 CD'lik bir özel baskı kotamız vardır. Bunlar da imzalı olarak satın alınabilir. Ancak bunlarda sesli kanıt mevcut olmayacaktır.

Bu albümü satın almak için bizimle irtibata geçmeniz gerekmektedir. Tercih ettiğimiz tek ödeme yöntemi bizimle irtibata geçtiğinizde size vereceğimiz banka hesabına yapacağınız ödemedir. Kredi kartı veya diğer yöntemleri tercih etmiyoruz. İlk 100+500 CD'nin iadesi kabul edilmeyecektir. Yurtdışından almak için lütfen irtibata geçiniz.

İlk 100 CD'nin satışı 7 Kasım Pazartesi saat 12:00'de başlayacaktır. Ancak şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.

İlk 100+500 CD'nin fiyatı 60 YTL'dir. (yurtiçi ulaştırma masrafları ve KDV dahil)
Deli Fatma'nın Bilmeceleri'ni satın almak için bu adresle irtibata geçiniz; [email protected]

Yorumlar

  • panckh_ ve entegre ; hayatınızda demirhan baylan adını duymadığınız ne kadar belli.
    Üye
    whitestripes
    Tarih
    31 Ağustos 2006 00:00
  • na, o kadar param olda gidip kedi maması alırdım
    Üye
    panckh_
    Tarih
    30 Temmuz 2006 00:00
  • Yav bırakın neyi güzel benim yok 60ytl çogu zamanda göremem bu parayı bi arada ya da 2 saatten fazla cüzdanda kalmaz ben ne yapayım simdi. Sonra korsan oldu böyle oldu diye aglıyorlar bence hakediyorlar ben korsancıyım kardeş her türlü korsanı alırım beni düşünmeyen adamın emegini ben hiç umursamam. Hatta varsa Demirhan'ın korsanı elinizde bana ulaşın.
    Üye
    entegre
    Tarih
    30 Nisan 2006 00:00
  • çok önemli bi olay bencede ama yüz kişi tamamlanıp albüm piyasaya çıktığında olay nası olcak? yine aynı terane dönmeyecekmi?
    Üye
    kallem
    Tarih
    15 Kasım 2005 00:00
  • türkiyedeki önemli bir müzisyenin desteklenmesi gereken tarihi bir eylemi bence. başarıya ulaşırsa plak şirketleri tarafından hakettiği değer verilmeyen bir çok müzisyen açısından da emsal teşkil edeceğini düşünüyorum.
    Üye
    Abdullah Palaz
    Tarih
    7 Kasım 2005 00:00
  • ilginç
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    3 Kasım 2005 00:00
  • abi nesi saçmalık herkes sanata destek olsun işte paran varsa al demirhan baylan hayranları için ne kadar büyük bir fırsat!! iyi bir fikir başarılı olmasını diliyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes diliyor icraat yok bende sadece dileyenlerdenim maalesef...
    Üye
    halimiz duman
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • Böyle sacmalık görmedim.. yakışmış cidden..
    Üye
    LeMuR
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • süper olmuş..ki demirhan baylan yani..
    Üye
    baalgam
    Tarih
    31 Ekim 2005 00:00
  • böyle bi fikir ancak onun gibi müzik adına tüm olumlu övgüleri hakeden bi adamın aklına gelirdi, kutluyorum... maddi olarak olamasa da manevi olarak sonuna kadar yanındayım.
    Üye
    deli forever
    Tarih
    31 Ekim 2005 00:00
  • sonunda garajda demirhan baylan'la ilgilenen birilerini görmek çok sevindirici. sessiz derinden giden bi adam demirhan baylan popüler olmak uğruna piyasa adamı olanlardan değil yani forumlarında gezen ve her dinleyicisile ayrı ayrı muhattap olan biridir hakkettiği yeri bulamaması da sistemdeki yanlışlığın bi göstergesi...
    Üye
    indigohk2b
    Tarih
    31 Ekim 2005 00:00
  • 100 albüm satışı sanırım sadece kayıt masraflarını karşılar. gerçek anlamda yayınlamak için daha fazlasına ihtiyaç olmalı.
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    31 Ekim 2005 00:00
  • normal birşey beklemezdim zaten;)keşke destek olabilsem demirhan abime.. benden daha zengin müzikseverler yapar bu işi..albüm çıkacak eminim
    Üye
    comrad
    Tarih
    31 Ekim 2005 00:00
  • valla güzelmiş. tutar inşallah...
    Üye
    cyco130
    Tarih
    31 Ekim 2005 00:00
  • çok değişik bir fikir bu tarz bir çalışma yurt dışındada olmuştu ama bu yönde değildi.bekliyoruz...
    Üye
    kargofanclub
    Tarih
    31 Ekim 2005 00:00
Toplam 15 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler