Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Erkin Koray @ Blues Fest - İstanbul - Ankara - İzmir

9 Kasım 2005 00:00
Zaman / Mekan:
İstanbul / Lütfi Kırdar Kongre Ve Sergi Sarayı - Harbiye - İstanbul
25 Kasım 2005 Cuma
26 Kasım 2005 Cumartesi
Ankara / HiltonSA
2 Aralık 2005 Cuma
3 Aralık 2005 Cumartesi
İzmir / Hilton
9 Aralık 2005 Cuma
10 Aralık 2005 Cumartesi
Bilet: biletix.com

Türkiye'nin tek Blues festivali "Efes Pilsen Blues Festival", blues sahnesinin yine çok önemli isimlerini 16. kez bir araya getirirken, binlerce blues sever aynı coşku ve aynı hüzünle yeni aşklar dinleyecek. Festival kapsamında bu yıl Türkiye, Rusya ve Kıbrıs konserleri yer alıyor. Türkiye'de 9 Kasım ve 16 Aralık tarihleri arasında 18 şehirde peşpeşe gerçekleşecek konserler ile Blues maratonu tamamlanacak.

Festivalin bu yıl ki konukları, kendine özgü benzersiz blues, soul ve funk tekniği ile LUTHER "GUITAR JUNIOR" JOHNSON, yaşayan en önemli R&B vokallerden biri olan SYL JOHNSON ve Amerikan Blues müziğinin en güçlü vokallerinden biri olan KATHERINE DAVIS olacak. Pozitif organizasyonu ile gerçekleşen festivalin sürpriz ismi ise İstanbul, İzmir ve Ankara konserleriyle Blues'u kendine özgü şekilde yorumlayacak olan ERKİN KORAY.

Amerika'da siyahi gırtlaklardan umutsuzluğun içinde bir umut olarak pamuk tarlalarında doğan ve ölümsüzleşen Blues, yüzyıllardır hüznün olduğu kadar hayatın anlamını da anlatıyor. B.B. King'den Albert King'e, Muddy Waters'dan John Lee Hooker'a kadar çok sayıda efsane isimle 1900'lü yıllarda da popülerliğinden hiçbirşey yitirmeyen Blues, aşkı, kadını, neşeyi, kahkahayı, göz yaşını aynı notalarda buluşturmayı sürdürüyor.

16.'sı düzenlenen Efes Pilsen Blues Festivali bu yıl, Türkiye genelinde 18 farklı şehirde 21 konser ile gerçekleşirken, Rusya ve Kıbrıs'ta da düzenlenecek konserlerle ülke sınırlarını aşacak. Samsun'da başlayacak olan festival sırasıyla Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mersin, Adana, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Antalya, Denizli, İzmir, Tekirdağ, Çanakkale ve Kıbrıs-Girne'de blues rüzgarı estirecek. Festival'in Rusya programında ise Moskova, St Petersburg, Ekaterinburg, Ufa, Novosibirsk ve Rostov On Don şehirleri bulunuyor.

16. Efes Pilsen Blues Festival, hüzün ve neşenin ıslığı ile sizi bir kez daha kendine çağırıyor.

Yorumlar

  • başlangıcı üsküdara gider ikenle yapmaları çok iidi..
    Üye
    -ironic-
    Tarih
    16 Aralık 2005 00:00
  • ya arkadaşlar efes blues festivalinde syl johnson ın arkasında çalan baterist kimdi?kim olduğunu biliosanız lütfen yazın ya.acayip merak ettim.adam muhteşem çalıyor.adamla konuştum imza aldım filan ama adını bilmiyorum.imzasından da anlaşılmıyor.içime dert oldu .hadi bi zahmet arkadaşlar...
    Üye
    ReigN13
    Tarih
    11 Aralık 2005 00:00
  • yaa millet hala dumurum acayıp guzel bir geceydi valla helal olsun dayılara ama gecenın favorısı olan luther guitar dayı benı fazla sarmadı yaa ne bılım syl johnson ve katherıne davıs kadar action deyıldı :( ama yınede ıyıydı ozellıkle saksofoncusu (dıkkat ettıysenız erkın babayla ılgılı bısey soylemedım o nun hakkında yorum yapmak ıstemıyorum)
    Üye
    ewrenrc
    Tarih
    27 Kasım 2005 00:00
  • SRV gelsin bitek.... Kalpli Donum Dahil Bütün Mal Varlığımı verip Çırıl Çıplak Giderdim.

    Parayı Gerekirse Çuvallada Kazanıyor İnsan.
    Ama Öleni Geri Getiremiyor Onca Para.

    Neyse Bi Bilet Aldım Bende. Bakıcam Bakalım Bu Sene Ne Var Ne Yok.
    Üye
    CaseaR
    Tarih
    23 Kasım 2005 00:00
  • yaa evet benımde dogum gunume denk gelıyooo tesaduf ıstee valla bıletler bır aydan berı cepte YASASIN BLUES.........
    Üye
    ewrenrc
    Tarih
    22 Kasım 2005 00:00
  • erkin korayda masallah her tarz yapiyor mübarek
    Üye
    -rahatsiz-
    Tarih
    22 Kasım 2005 00:00
  • Dogum günümde üstelik, orada olacagim;-)
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    21 Kasım 2005 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler