DeM Demo ismi: Son Tür: Alternatif Rock Kayıt: Stüdyo Tanıtım metni: DeM, 2003 yılının Eylül ayında Ankara’ da Göktuğ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Demo :: DeM - Son

16 Kasım 2005 00:00
Grup ismi: DeM
Demo ismi: Son
Tür: Alternatif Rock
Kayıt: Stüdyo
Tanıtım metni:

DeM, 2003 yılının Eylül ayında Ankara’ da Göktuğ Şahin (Vokal/Gitar) ve Özgür Özayvaz (Gitar) tarafından kuruldu. Alternatif Rock tarzında Türkçe beste ve yabancı cover parçalar yorumluyan DeM;

İlk Etapta büyük beğeni toplayan 5 parçalık bir demo albüm yayınladı, DeM'e Baris Yetkin (Vurmalılar) Can Caner (Bas Gitar/Geri Vokal) katılarak stüdyo çalısmalarına başladılar, daha sonra Özgür Özayvaz ve grup yollarını ayırır ve yerine
Volkan Aköz (Gitar/Geri Vokal) gruba katılır.

Grup Ankara’ da çeşitli barlarda Them adı altında konserler vermeye başlar, bir süre sonra ) Can Caner (Bas Gitar/Geri Vokal) yerine Ertuğrul Kulaksızoğlu(Bas Gitar/Geri Vokal) gelir, ve DeM şuanki kadrosuna kavuşur.

DeM grubu yaklaşık 8 ay kadar Ankara Biziz Bar’da haftalık program yaptıktan sonra, son 5 aydır her Cumartesi günü Ankara Garage Rock Bar' da haftalık program yapmaktadır. Bunların yanı sıra 50 konserin üzerinde sahne deneyimi yaşayan grubun çaldığı yer/mekanlardan bazıları; İstanbul Studio Live, Balans Music Hall, Bronx Music Club, Ankara Saklıkent, Gölge Rock Bar, O.D.T.Ü. Bahar Şenlikleri, Gazi Üniversitesi Bahar Şenlikleri, Hacettepe Bahar Şenlikleri vs..

Grup 2005 yılının son aylarına yaklaşılırken 2. Demo albümünü çıkartıp, albüm kayıtları için İstanbul 'a yerleşti ve şirket görüşmelerine başlamıdı şu sırlalar ülkenin önemli müzik şirketlerinden ikisiyle olumlu görüşmeler yapılmaktadır.
Parça linki: Dem - Son

Yorumlar

Taze haberler