Queen Gecesi Ankara: Dj Hicri Bozdağ (Rock Station) İstanbul:
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Queen Gecesi @ İstanbul, Ankara

22 Kasım 2005 00:00
Sahnede: Queen Gecesi
Ankara: Dj Hicri Bozdağ (Rock Station)
İstanbul: Dj Saint
Zaman, Mekan:
Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara: 24 Kasım 2005 Perşembe
Studio Live - Taksim - İstanbul: 25 Kasım 2005 Cuma
Fiyat: 15YTL
Bilet:
Ankara - biletix.com
İstanbul - biletix.com

Türkiyede İlk olarak 1994 yılında Ankara Saklıkent'te "Avrupa Topluluğu ve Türkiye Aİle Planlaması derneği'nin katkıları ile gerçekleşen Queen Night Freddie Mercury'nin ölüm yıldönümü olan 24 Kasımda bir anma gecesi olarak yapılmaya devam ediyor. Her sene tüm zamanların en marjinal vokalisti Mercury'nin hayranları artık sadece Ankarada değil Türkiyenin ve dünyanın her yerinde bir çok mekan ve özel düzenlenen partilerde buluşmaya devam ediyorlar. Bizde aynı ekip olarak geleneği bozmuyor ve aşağıda detayları yer alan parti ile hem Ankara hemde İstanbulda QUEEN GECELERİNDE Freddie'yi anmaya ve onun ölümüne sebep olan çağın illeti AIDS hastalığını lanetlemeye devam ediyoruz.

"Tüm zamanların belkide en marjinal Rock Star'ı "Freddie Mercury" ölüm yıldönümünde Ankara'da tam gününde İstanbul'da ise bir gün sonra düzenlenecek QUEEN GECELERİ ile anılacak.

Sanatçı Gece boyunca Dj'lerin videolar eşliğinde Queen'in ve Freddie Mercury'nin tüm hit parçaları,grup elemanlarının solo çalışmaları, başka sanatçılarla yapmış oldukları çalışmalar,düetler, grubun başka sanatçılar tarafından yorumlanmış parçaları, remiksler, b-side'lar ve Queen albümlerinde yer almayan çok özel şarkılardan oluşan özel bir arşivle anılacak.

Başta Queen fanları olmak üzere geceye katılacak konuklar dvd video dokümanterden gelmiş geçmiş en büyük Rock Vokallerinden biri olan Mercury'nin parlak yaşamı ve kariyerinin en güzel anılarına şahit olacaklar."

"Gösteri Devam Ediyor...!"

Yorumlar

Taze haberler