Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dream Theater Konseri Son Gelişme

14 Şubat 2004 00:00
****Fil Yapım'dan Açıklama Geldi !*****

Açıklama yapılması neden bu kadar uzun sürdü?
Bu gecikme, her ne kadar bizden kaynaklanmasa da, bilet alan veya konsere iştirak etmeyi düşünen tüm Dream Theater dinleyicilerini merakta bıraktığımız için özür dileriz.

Yeni konserin kesin tarihinin Dream Theater tarafından konfirme edilmesi ve verilecek yeni tarihte, her ne olursa olsun, kayıtsız şartsız konserin yapılacağına dair Dream Theater’dan garanti alınması için sayısız yurtdışı yazışma yaptık. Türk Dream Theater dinleyicilerinin bir kez daha hayal kırıklığına uğramamasını sağlayabilmek amacıyla, açıklama yapmak için bazı şeylerin biraz daha netleşmesini bekledik..


Konser iptal mi, yoksa ertelendi mi?
Konser hiçbir zaman iptal edilmemiş, ertelenmiştir.

Konser neden ertelendi?
Erteleme kararı alındığı tarih itibariyle, Dream Theater grubunun turne programları ile ilgilenen menajerlerin, son terör olaylarından sonra, yurtdışındaki (özellikle İngiliz) basın organlarının yayınlarının da etkisiyle Türkiye’deki can güvenliği konusundaki olumsuz düşüncelere sahip olmaları yüzünden, konserin daha ileri bir tarihte yapılmasının daha sağlıklı olduğunu ve grubun çok daha iyi bir performans sergileyeceğini belirtmeleri sebebiyle ertelenmiştir.

Konser gerçekten olacak mı? Dream Theater’ın resmi sitesinde o tarihte turne görünmüyor.
Dream Theater turne programı, grubun menajerleri tarafından hazırlanmaktadır. Şu anda da, haziran ayında yapılması planlanan İstanbul konseri üzerine kurulu bir turne programı hazırlamaktadırlar.

Haziran ayındaki turne programı, konserler konfirme edildikçe Dream Theater resmi web sitesinde ilan edilecektir.

Konser ne zaman ve nerede yapılacak? ÖSS/YDS ile çakışıyor mu?
Konserin, detayları yakında açıklanacak olan ve Queensryche gibi bir grubun/grupların da sahne alacağı bir açıkhava festivali çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Konser tarihi ÖSS veya YDS ile çakışmayacaktır.

Konserin festival kapsamına alınması halinde;
Konser "An Evening With Dream Theater" şovlarından daha mı kısa sürecek?

Konserin festival kapsamına alınması halinde, Dream Theater’ın çalacağı güne ait olan sahne programı, Dream Theater’ın performansına göre şekillendirileceğinden, gruba istedikleri kadar çalma süresi tanınacaktır.

Dream Theater festivalde tüm gruplarla aynı sahneyi mi paylaşacak?
Hayır. Festivalde farklı tarzlar için farklı sahneler kullanılacaktır. Dream Theater’ın performansını sergileyeceği sahnede, sadece metal müzik yapan gruplar sahne alacaktır.

Biletimi ne yapmalıyım? Biletix bilet iadesi alacak mı?
Bilet iade talepleri, yeni konser tarihinin konfirme edilmesiyle beraber kabul edilmeye başlanacaktır. Ancak mevcut biletler yeni konser için geçerli olacak ve bilet sahiplerine çeşitli avantajlar sağlanacaktır.

Biletimi iade etmezsem sahip olacağım avantajlar nelerdir?
Elinizde bulunan konser biletleri, Dream Theater’ın sahne alacağı gün için geçerli olacaktır. Dolayısıyla, Dream Theater İstanbul Konseri dışındaki 20’ye yakın konseri de ücretsiz izleyebilme şansına sahip olacaksınız.

BİLETİX İLE İLGİLİ NOT:
Konserin ertelenmesi sonucunda Biletix firması zor durumda kalmıştır. Biletix firması sadece bilet satışı hizmeti sağlamakla yükümlü olan bir firmadır.

Konser ile ilgili tüm sorumluluk bizimdir. Bu yüzden Dream Theater İstanbul konserinin ertelenmesi ile ilgili tüm sorularınızı [email protected] mail adresine yazınız.

FESTİVAL İLE İLGİLİ NOT:
Dream Theater İstanbul konserini de kapsaması yönünde çalışmalar yaptığımız bahsi geçen festival ile ilgili bütün detaylar, çok yakında yayına geçecek olan resmi festival sitesinden duyurulacaktır.

GRJ :: Dream Theater

Yorumlar

  • bekliyoruuz
    Üye
    johnmyung
    Tarih
    17 Şubat 2004 00:00
  • abi keşke konser tarihi kesinleşince verseydin haberi.. bu arada rockistanbul festivali için tetikteyiz site açılır açılmaz duyurucam garaj'dan merakla bekleyiniz :). süper gruplar olcek
    Üye
    dickhead
    Tarih
    16 Şubat 2004 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler