Sonic Flood Rick Heil: Vokal Trey Hill: Solo Gitar
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Sonicflood @ Balans - Taksim - İstanbul

30 Kasım 2005 00:00
Sahnede: Sonic Flood
Rick Heil: Vokal
Trey Hill: Solo Gitar
Grant Norswoarthy: Ritim Gitar
Alex Nifong: Bas
Aaron Blanton: Davul
Zaman: 6 Aralık 2005 Salı
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20YTL

Kısa sürede İstanbul’un gözde mekânlarından biri haline gelen Balans önümüzdeki günlerde özellikle ülkesinde geniş yankılar uyandıran Amerikalı alternatif rock grubu Sonicflood’ı ağırlamaya hazırlanıyor...

1999’da kurulduğu tarihten günümüze kadar birbirinden başarılı 8 tane albüme imza atan grubun ilk albümleri sadece Amerika’da yarım milyon adetten fazla satmış, bugüne kadar 5 hit çıkarmışlar, iki kere ‘Dove’ ödülü almış.

Rick Heil son yirmi yıldır tedavisi bulunmayan Cron hastalığıyla olan mücadelesini ve hastalıktan kurtuluşunu sözlerinde yansıtmakta. Grubun bir özelliği de ikinci yüzyıla ait ilahileri modern tarzda yenileyerek günümüze taşıması.

Bugüne kadar Hindistan, Tayland, Singapur gibi toplam 20 değişik ülkede konser vermişler. Son müzik klibini Hindistan’ın otantik görüntüleriyle süsleyen Sonicflood, yeni albüm için çekecekleri klipte İstanbul görüntülerini kullanacaklar.

Hitleri arasında ‘Cry Holy’, ‘This Generation’, ‘The Prodigal Song’ ve ‘Never Forget You’ bulunan Sonicflood’ın 6 Aralık Salı akşamı Balans’ta sahne alacakları konserin başlama saati 22:30. Alternatif müziğe yeni bir soluk kazandıran grubun konserini kaçırmak istemeyen müzikseverler, biletlerini konser saatine kadar biletix gişelerinden temin edebilir...

Yorumlar

  • Bir şekilde tanıştığım peşimi bırakmayan misyoner yabancı kişilerin tavsiye ettiği grup. Çok dindarlar galiba

    Pek luzümü yok..
    Üye
    Temren
    Tarih
    3 Aralık 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler