Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Deneyimli piyasa gitaristinden prof. Gitar Dersi 1

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
542588 29 Temmuz 2010 29 Temmuz 2010 00:04 313 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Piyasada çookk..gruba çaldım/ çalıyorum .yaklasık 15 yıldır eğitimini alıyorum ve 5 yıldır profesyonel olarak pıyasadayım.ancak bunlar bı kenara bahsettiğim deneyim çalmakdan değil öğretmekden geliyor. muzık ogretmen okulu öğrencisiyim yaklasık 3 yıldır ders verıyorum ve sayısız ogrencım oldu bi çoğunun konser salonlarında/ barlarda ..orda burda ızledım .

elektro gıtar ,akustık ve klasık gıtar derslerı verıyorum ,teknık konulardan (herkesın tarzına gore kişiden kişiye degıssede) daha cok ogrencılere muzıgı genel olarak ogretmeyı amac edınırım .( flamenco gitar dısında ) her tarzda gıtar ve armonı egıtımı verıyorum ( rock,metal,pop...)

ilk adım muzısyen adaylarının gozlerını ve kulaklarını acmaktır,içeriği çok genıs olan gıtar teknıklerını ogretmenın yanı sıra; artık bı parcayı duyduklarında ,parçanın tonunun ne oldugunu ,gıtarı ellerıne aldıklarında hangı akor ve notaları basıcaklarını ,parçanın formatının ne oldugunu , mumkun olunan en kısa surede anlayabılecek kulak sevıyesıne getırmek ve muzıgın dunyasına adım atmalarını saglamaktır .Müzikde duymak herşeydir bu okula ılk basladıgınızda okumayı öğrenmekle eş değer birşeydir yani işin tabanıdır !!!

''herkes gıtar çalar ama ogretemez'' klişesini her gıtar caldıgını sanıp ogretmen olmaya kalkan ancak ogretme olgusunun gereklerını ve teknıklerını bılmeden kurs vermeye calısan arkadaşların yaptıkları en buyuk yanlıstır gereksız agır teknıkleri alt yapısı olmayan genc ogrencılere kendıleırnı gostermek ıcın bı anda ogretmeye calısırlar ve bu yuzden cogu öğrenci kısa surede yaptığı öğrenmeye çalışıtığı şeylerin zor olduğunu ve başaramıcağı korkusuna kapılır içten içe ve belkı farkında olarak cogu zamanda farkında olmadan zamanla muzıkden ve ensturmanından sogur daha az zaman ayırmaya başlar...


Arkadaşlar tanısmak konusmak ve daha detaylı bılgı almak '' sen kımsın ,neler yaptın bı gorelım '' dıye sormak ısteyen arkadaşlar bana [email protected] adresinden ulaşabılırler buraya maıl atabılır yada maıl adreslerıne ekleyebılırler .

dersler tamamen isteğe göre and. yakasında evimde yada evinizde, sizin belirlediğiniz bi mekanda yapılabilir. Ders ücreti aylık 160/120 tl arasındadır ve saat sınırı yoktur. yani ''1 saat'' diildir o haftanın konusu,çalışması ne zmaan biterse ders o zaman biter.

NOT: kendi evlerinde ders almak isteyen öğrenciler için ücretlendirme farklıdır..!!!

İYİ GÜNLER.

[email protected] tel: 0555 828 32 95
badmelody
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
39 İstanbul 16 Ekim 2008 1 Kasım 2010 01:02 7