Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Blues ağırlıklı ders almak istiyorum

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
544098 4 Ağustos 2010 4 Ağustos 2010 03:46 583 14
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Merhaba,

Öncelikli olarak, maddi anlamda sıkıntılarım var, para hırsına bürünmüş gözler mesaj atmasın lütfen. Ücret konusunun beni sıkmaması çok önemli. Müzik eğitimi almış armoniyi bana çözdürecek kişiler için aylık 80'e kadar çıkabilirim, üzgünüm. Eğitim almamış kişiler içinse 50 verebilirim aylık. Karşıma geçip şu egzersizi yapman lazım, al bu 2. lick bunu da hallet diyen adamı sevmem. Ben müziği seviyorum, karşımdakinin de bu işi önemsemesini isterim.

Asıl konuya dönersek, dinlemekten çok büyük zevk aldığım gitarist Eric Johnson'dır. Bunun dışında, Glam'i çok severim. Poison'dan "I won't forget you" adlı parça hayatıma anlam katar. 80'lerin havasının estiği müziğe hayranım.

Kendime gelirsem, 1,5 yıl gitar çaldıktan sonra, yurttaki oda arkadaşlarımla yaşadığım büyük problemlerden ötürü 2 yıl gitar çalamadım. Nihayet eve çıkabildim ve dönüşümü yapmak istiyorum. Karşımda düzgün bir insan ve kaliteli bir müzisyen olursa çok daha fazla çabalarım, daimi öğrenci olurum. Benim yönümden problem çekmezsiniz. Kendime güveniyorum bu konuda. Kulağıma çok güvenmem. Bu ise müzik konusundaki utancımdır.

Dahasını msn vb bir yerden konuşabiliriz. Görüşmek üzere.
hey me
mehmet mumcu
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
33 İstanbul 27 Kasım 2008 8 Ocak 2013 17:52 13