Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Konservatuar Sınavı ve Müzik Bölümlerine Hazırlık

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
568374 7 Kasım 2010 7 Kasım 2010 12:57 1327 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Bursa Belediye Konservatuarı ve Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü Mezunu Akademisyen ve Eğitimciyim.

İlk, Orta ve Lise dereceli okullarda Müzik Öğretmenliği görevinde bulundum. Halen İstanbul / Kadıköy / Yıldızbakkal' da kendime ait Cenk Müzik Merkezinde Bire-bir (özel) olarak Üniversite düzeyinde enstruman ve Müzik İlimleri dersleri veriyorum...

İstediğiniz Konservatuar ve Müzik Bölümüne uygun düzeyde ve bilinçli hazırlanmanız için bire-bir özel eğitim imkanını sizlere sunuyorum.

Sınavlarda Karşınıza Çıkabilecek Prosedür ve Soru Şekilleri Aşağıdaki Gibidir

1) Kulak Ölçme : Piyano üzerinden verilen tek sesden başlayan ve müzik bölümünün sınav seviye ve zorluğuna göre 6 sese kadar arttırılabilecek seslerin ( Na ) hecesi veya ( A ) harfiyle öğrenciden önce temel pest sesi ile başlayıp üzerine diğer sesleride ekleyerek eksiksiz olarak geri tekrar etmesinin istenmesi.

2) Müziksel Melodi Algılama : Batı Müziği bölümlerinde sadece Piyano' dan Türk Müziği Bölümlerinde ise Piyano, Tambur ve Bağlama ile çalınarak verilen, zorluk derecesine göre arttırılabilecek kısa veya uzun ölçülerdeki melodilerin ( Na ) hecesi veya ( A ) harfiyle öğrenciden eksiksiz olarak geri tekrar etmesinin istenmesi.

3) Ritimsel Algılama : Zorluk derecesine göre kolaydan zora yani kısa veya uzun ölçülerde kalem veya iki elin birbirine vurulmasıyla çıkarılan ritimlerin, öğrenciden aynı yöntemle eksiksiz olarak geri tekrar etmesinin istenmesi.

4) Deşifre : Hiç dinlemediğiniz ve bilmediğiniz bir şarkının notalarını, usulünü ve ritmini doğru biçimde harmanlayarak müzikal hale getirip solfejini yapmanızın istenmesi.

5) Dikte : Belirli ölçülerde piyanodan çalınarak verilen ezgi veya melodilerin elinizdeki porteli kağıda nota yazım kuralına uygun olarak nota kalıplarıyla ve usulüyle eksiksiz yazılmasının istenmesi.

6) Seçilen Şarkıların Enstrumanla Beraber Çalınıp Okunması : Herhangi bir enstruman çalabiliyorsanız sınava hazırlandığınız konservatuarın eğitim ve bölümüne uygun tarzdaki şarkınızı enstrumanınız yardımıyla çalıp söylemenizin istenmesi. Eğer bir enstruman çalmıyorsanız şarkınızın vokal olarak seslendirilmesinin istenmesi.

Dersimizde Çalışacağımız Ana Konu Başlıkları
Şan, solfej, dikte, deşifre, ritim duygusu, piano ile 1' den 6 sese kadar tekrar çalışmaları, ezgi, kısa ve uzun melodi çalışmaları, şarkı seçimi ve seçilen 2 şarkının vokal ve çaldığınız enstrumanınızla beraber çalıştırılması yer almaktadır.

Sınavlarda herhangi bir enstruman çalmak zorunlu değildir. Enstruman ile şarkı söyleyenler eğer başarılı bir sınav verirlerse enstruman çalmadan sınava giren arkadaşlarına nazaran daha avantajlı olacaklardır. Öğrencinin çalabildiği enstruman varsa enstrumanıyla beraber okuması için eserinin teknik ve teorik tüm çalışmaları yapılmaktadır. Enstruman çalmayan öğrenciler benim tarafımdan enstruman desteğiyle çalıştırılmaktadır.

Dersler bir-e bir (Özeldir)
Dersin Aylık Ücreti : 200 TL
Dersin Saat Ücreti : 50 TL dır

Dersler: İstanbul / Kadıköy / Acıbadem / Yıldızbakkal / Cenk Müzik Dershanesinde yapılmaktadır.

CENK MÜZİK MERKEZİ ADRES
Acıbadem Mahallesi, Şemibey Sokak, Sebat Apartmanı, No: 31, Daire: 2
Yıldızbakkal / Kadıköy / İstanbul

Rahat ve klimalı bir ortamda, (bire-bir) sadece size özel ders imkanından faydalanmak istiyorsanız Cenk Müzik Dershanesi` ne sizleride bekleriz...

WEB ADRESİM : www.cenkdincer.info

MSN ADRESİM : [email protected]
MAİL ADRESİM 1) [email protected]
MAİL ADRESİM 2) [email protected]

TELEFONLARIM
0216 330 95 39
0535 976 92 71
0543 578 91 74
0554 322 69 76

Cenk Müzik
Doğru ve Kaliteli Bir Müzik Eğitimi İçin Görüşelim
CENK DİNÇER
CENK DİNÇER
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
47 İstanbul 7 Nisan 2007 28 Nisan 2019 21:10 25