Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Satılık Perdesiz Klasik Gitar

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
573521 22 Ocak 2011 22 Ocak 2011 23:34 2071 1
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
1yıl önce J&D Brothers C-16 klasik gitarı satın alarak yaptırdığım perdesiz klasik gitarımı artık çalmadığım için satıyorum.

Gitar sıfır gibi tertemiz. Gövde ladin, boyun alder ve akçaağaç, köprü de akçağaç ağacından oluşmaktadır. Teller sağa oldukça yakındır ve çalımı çok rahattır (fotoğraflardan göreceksiniz). Klavyedeki çıkarılan fretlerin yerlerini sildirtmedim, resimde görüldüğü üzere eski yerleri belli oluyor. Sesi oldukça iyidir, high tension tel kullanırsanız çok daha yüksek performans alabilirsiniz. Solak olduğum için kafanın oradaki eşik değiştirildi. Fakat heryerde bulunan ve çok ucuz olan o parçayı alıp çok rahat bir şekilde değiştirebilirsiniz. Bu sayede gitarı orjinalinde olduğu gibi sağlak olarak kullanabilirsiniz.

Gitar için 375TL istiyorum. Fotoğrafları aşağıdadır. İlgilenen ve satın almak isteyen arkadaşlar [email protected] adresine mail atabilirler. İstanbuldan almak isteyenler gitarı deneyebilirler. Diğer illere de kargoyla gönderebilirim.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
capcup
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
35 İstanbul 21 Aralık 2004 24 Ağustos 2011 23:24 1

Alışveriş önerileri