Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yeni başlayanlar için elektro gitar dersi

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
574204 4 Şubat 2011 6 Şubat 2011 22:33 788 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
selam,
önce kendimi tanıtayım; öğrenciyim, iki sene değerli bir hocadan klasik gitar dersi aldıktan sonra çalmaya tek başıma devam ettim. yaklaşık yedi senedir çalıyorum. zamanında beatles'tan megadeth'e pek çok grupla ilgilendim. şimdilerde daha kıyıda köşede kalmış deneysel, elektronik grupları dinliyorum. iki kişiden oluşan bir beste grubum var ama biraz rölantide gidiyoruz.

şu an ayrıca, bir arkadaşımın kardeşine ders veriyorum. yeni başladı, beş aydır devam ediyoruz. bu kısa sürede çok büyük bir istek ve sıkı bir çalışmayla, californication, nothing else matters, rust in peace gibi parçaları, elbette mükemmel olmamakla birlikte, çalmayı başardı(sololar hariç, onları kendi başına çalışmasını tavsiye ediyorum; çünkü bir şarkının alt yapısını kurabilmenin, akorlarda kıvrak bir sağ el kullanmanın, ilk elde daha önemli olduğunu, bunun dışında soloları kulaktan çıkarmanın daha kalıcı bir klavye hakimiyeti kazandıracağını düşünüyorum.)

teknik konulara girmeyeyim, asıl söylemek istediğim şey, dersi benim değil, dersi alanın yönetmesine gayret ediyorum. şu an ders verdiğim arkadaşımla olduğu gibi, sizin de müzik zevkinize uygun, bütün teknikleri yavaş yavaş öğretecek, zorluk seviyesi sizi usandırmayacak parçaları birlikte seçip ilerlemeyi düşünüyorum; kısa tecrübemde bunun verimli olduğunu gördüm.(örneğin soloya daha çok eğilmek istiyorsanız ona da ağırlık veririz, zaten önemli olan sizin kendi tekniğinizi oluşturabilmenize yardımcı olmak sadece).
ders 1.5-2 saat sürer, ilk birkaç dersi stüdyoda yapabiliriz, daha sonra durumu göre benim evde veya sizin evinizde devam ederiz, ücret 35tl'dir
görüşmek üzere,
deniz fidan
retenue
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
32 İstanbul 6 Nisan 2006 27 Mart 2016 20:46 1