Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Atakent - Halkalı - k.çekmece

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
582023 29 Haziran 2011 11 Eylül 2011 01:58 632 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Grubun geneli (Soyak olimpiakent - Atakent - Halkalı) yani K.Çekmece civarında oturuyor. İstanbulun bu bölgesinde bazılarını gerçeğe dönüştürdüğümüz ve bazıları gerçekleşmeyi bekleyen bazı fikirlerimiz var.

Rock Türevleri çalıyoruz. (metal değil) Bu civarda veya yakın bölgelerde oturan müzisyenleri tanımak istiyoruz. Herhangi bir enstrüman tanımlamadım, müziği ne şekilde icra ettiğiniz önemli değil. Bize ne katabildiğiniz bizim için önemli.

Üst seviyede müzik icra edebilmek şart değil. Bizim desteğimizde açıklar zamanla kapanıp uyum sağlanır, ama bunun için müziğin sınırsızlığında yol alırken bitmek bilmez bir keşfetme heyecanı ve istekliliğine sahip olan arkadaşlarla çalmak isteriz.

Katı fikirlerimiz yok, yeni fikirlere açığız. Grubu sabit fikirlere esir etmeyip, herkesin yaratıcılığı ile ve tabi sabırla grubu en mükemmele taşımaya gayret ediyoruz.

İnsanlara, düşüncelerine, fikirlerine, yaşantılarına karşı katı önyargılar beslemeyen, uyumlu , rahat insanlarla çalmak uyumu artıracaktır pek tabi. Bu karakter meselesi ısmarlama olmaz, kimse kendini anti-sosyal olarak tanımlamaz ama yinede belirtmek istedim.

Cinsiyet ayrımımız yoktur, müzik için bir araya geliyoruz, müziği paylaşıyoruz, öncelikli müzikal anlamda uyum olmasına özen gösteriyoruz. Sosyal konuları içine sindirmiş insanlarız, bayan müzisyenler çekinmeden ilanı yanıtlayabilirler.

Genel konulardan başlamak istedim,

Detayları mesajlarda konuşuruz.

Müziği paylaşmak dileğiyle,
lodos_666
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
39 İstanbul 11 Haziran 2005 8 Nisan 2016 21:42 2