Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İzmir / Müzisyen Aranıyor!

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
583428 28 Temmuz 2011 21 Kasım 2012 20:19 1640 7
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Müzisyen arayan Davul / perküsyon

Davul / perküsyon

Merhaba. Türkçe sözlü müzik icra eden bir grunge ve klasik rock sound'larında grup kuruyorum İzmir'de(tamemen salt grunge değil). Ben vokalist ve gitarist olacağım, şarkıları yazıp besteliyorum. İkinci gitar(solo gitar olabilir bu), bas gitar ve davul çalacak; aynı kafaya sahip müzisyenler arıyorum. Bu ana enstrümanların dışında farklı enstrüman çalan müisyen arkadaşlar da olabilir aslında(mesela saksafon, klavye v.s...). Altını çizerek yazıyorum ki aradığım kişilerin iyi müzisyen olmaları geçerli bir sebep değil benim için, kafa yapısının aynı olması gerekiyor ve bu sound'larda müzik dinlemeleri ve bu tarz grupları benimsemiş olmaları gerekiyor. Yapacağımız müzik birebir benzer olmayacak elbet fakat etkileşim anlamında örnek verecek olursak; Soundgarden, Audioslave, Pearl Jam, Alice In Chains, Neil Young, Led Zeppelin, Gary Moore, Kesmeşeker, Malt, Pilli Bebek, Grizu v.s...

endi müziğini üretmekten yana olan ve benimle aynı fikirlere sahip müzisyen dostlara ihtiyacım var. Aradığım müzisyenlerin enstrümanlarına iyi hakim olmaları tek beklentim değil, daha önemli unsur kafaların uyuşması. Süper enstrüman çalmayan fakat fikirsel olarak kendini bu özelliklere yakın bulan insanlara kapım açıktır. Para kazanma kaygısı ve başka hırslar peşinde koşan insanlara ihtiyacım yok, bu anlamda ''ben'' böyle düşünen arkadaşlar için doğru grup arkadaşı değilim. Yaş ve cinsiyet olayı fark etmiyor ayrıca.

Her neyse, irtibat telefon ve mail ile sağlanabilir, lakin internete pek sık giremediğim için telefonla irtibat kurmaya çalışırsanız daha çabuk iletişim sağlanır. Böylelikle başka arkadaşların erken davranması durumunda sizinle çok geç iletişim kurmamış olurum diye düşünüyorum.

Aradığım müzisyen karakterinde bulunmasını düşündüğüm diğer unsurları sıralamak gerekirse;
-Yaratıcı bir beyin ve müzikal anlamda da yaratıcılık
-Sorumluluk taşıyan, grup içinde daima sorun yaşamayan
- Karakterli bir kişiliğe sahibi olması
diye sıralayabilirim...

İrtibat için;
Telefonum: 0 505 864 76 96

Not: Bahsettiğim gruplarla uzaktan yakından ilgisi olmayan müzisyen arkadaşların iletişime geçmesine gerek yoktur, kafamdaki sound'u benimseyecek arkadaşlarla yola çıkmak istiyorum. Peşin peşin belirtiyorum, bunlar ikinci bir kere konuşulmasın.

2007 YILINDA PARAGRAF ADINDA SOFT ROCK-KLASİK ROCK TARZINDA BESTE YAPAN BİR GRUBUM VARDI, ORADAKİ ÇALIŞMALARIMA GÖZ ATMAK İSTERSENİZ; www.myspace.com/35paragraf
AOY
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
36 İzmir 4 Haziran 2010 12 Ocak 2014 02:45 7