Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

JW Music 2011-2012 sezonu Muzik Atolyeleri Basladi

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
585823 19 Eylül 2011 20 Eylül 2011 07:09 496 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Erenkoy Bagdat Caddesınde bulunan studyomuzda muzik atolyelerimiz yeni sezon kayitlara baslamistir.
lutfen detayli bilgi icin bizi arayin.
0216 355 14 50 / 0532 451 14 28 / www.jwproduction.net

Muzik Atolyeleri kapsaminda yeralan derslerden bazilari:


Klasik ve Ritm Gitar:

Gitar derslerimizde amaç, temel gitar eğitimini verdikten sonra öğrencinin isteğine bağlı olarak çalmak istediği müzik tarzlarında (klasik müzik-güncel Türkçe ve yabancı parçalar-rock-latin-jazz) müzikal becerisini geliştirmektir.

Elektro Gitar:ve Bas Gitar
Derslerimiz temel gitar eğitimi, nota ve tableture sistemi, müzik üzerine eşlik edebilme ve solo tekniklerini geliştirme amaçlıdır. Öğrencilerimiz, ilerleyen kurs dönemlerinde, aynı seviyede olan bas gitar ve davul öğrencileri ile pratik yaparak, müzikal duyum ve grup ile birlikte çalma becerilerini geliştirebilirler.
:
Bateri:
Davul eğitimimiz ilkokul öncesi çocuklarda Orf Çalgıları ile çocukların ritmik duygularını ve becerilerini geliştirmek ile başlar. İleri yaşlardaki öğrencilerimiz için Stick Control (vuruş teknikleri) Funk,Rock,Hip-hop,Latin,Jazz davul tarzlarında detaylı ve yoğun bir program uygulanır.

Keman:
Keman eğitimimiz ilkokul öncesi dönemden itibaren tüm yaş gruplarını kapsamaktadır. Klasik müzik repertuarı, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar detaylı olarak çalışılmaktadır. Öğrencilerimiz aynı seviyede olan çello, flüt ve gitar öğrencileri ile duo, trio grupları oluşturarak müzikalite ve birlikte çalabilme becerilerini de geliştirebileceklerdir.

Çello (Violonsel):
Çello, ses karakteri ve özellikleri gereği hem eşlik, hem de solo bir enstrumandır. Öğrencilerimiz çello’nun bu iki özelliğini de öğrenecek şekilde eğitim alacaklardır. Aynı seviyede olan keman, flüt ve gitar öğrencileri ile duo, trio grupları oluşturarak müzikalite ve birlikte çalabilme becerilerini de geliştirebileceklerdir.

Flüt:
Solo bir enstruman olan flüt, bir çok müzik tarzında kullanılabilmektedir. Derslerimizde klasik müzik repertuarı başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar detaylı olarak çalışılmaktadır. Öğrencilerimizin isteği doğrultusunda çalmak istedikleri güncel parçalar da ileriki kurs dönemlerinde çalışılmaktadır. Aynı seviyede olan çello, keman ve gitar öğrencileri ile duo, trio grupları oluşturarak müzikalite ve birlikte çalabilme becerilerini de geliştirebilmektedirler.

Piano:
Piano eğitimimiz ilkokul öncesi ve tüm yaş gruplarını kapsamaktadır. Öğrencilerimiz, Klasik müzik repertuarı dışında akor bilgisi ve güncel parçalara eşlik edebilme becerilerini kurs süresince geliştirebileceklerdir.
Ghelida
Ceyda Pirali
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
46 İstanbul 12 Ekim 2004 21 Kasım 2013 15:07 2