Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Deneyimli Alternatif/Brit Beste grubu Basscı arar!

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
587485 24 Ekim 2011 10 Şubat 2012 10:17 651 9
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Beş senedir beraber çalan grubuz. piyasaya yönelik besteler hazırlıyoruz ve bunların yanında coverlar da çalıyoruz. gelecek olan bass gitarist ile birlikte toplamda 4 kişilik bir grup olacağız. provalar taksim dodo veya smart' da oluyor. hepimiz çalışan, işinde gücünde insanlar olduğumuz için prova saatlerini en makul, grubun dört elemanına da uyan ortak saatlere alıyoruz onun için prova konusunda saat gün sorunu yaşanmaz. hepimizin ekipmanları mevcut. fazla hardrock'a kaçmadan çok da soft olmadan poprock'un biraz daha serti giyebileceğimiz tarzda bestelerimiz mevcut.

kısa vadeli olarak bar programı gibi bir düşüncemiz yok. konser düşüncemiz var. Müzikten bir bok anlamayan işletmecilerin vereceği üç beş kuruşa muhtaç olmadığımızı düşünüyoruz, zira geçmişte çok bar programı da yaptık ve düzenli bar programının bir müzisyene getirisinden çok götürüsü olduğunu anladık onun için ayda bir konser gibi bir programın daha iyi olacağını kanaatine vardık. ne zaman canımız isterse o zaman gideriz biyerle anlaşırız konser veririz mantığıyla yaklaşıyoruz. bestelere daha çok ağırlık veriyoruz yaklaşık 10'a yakın bestemiz var bunların yarısının kaydı var. çaldığımız cover grupları arasında. "morrissey, travis, coldplay, james, arctic monkeys, muse, radiohead, the calling" gibi gruplar mevcut.

ilgilenecek arkadaş: [email protected] adresine kendini anlatan kısa bir mail atarsa, mail içeriğinde kullandığı ekipmanı, ne tarz müzikler dinlediğini ve kendisi hakkında ufak bir kayıt yollarsa seviniriz (video da olur). tabii ki bizde göndereceğiz kayıt veya video. amaç nasıl bir insanla/insanlarla deneme provası yapacağını iki tarafın da görmezi, bu konuda çok dilimiz yandığını için video veya mp3 olarak kaydını gönderemeyecek arkadaşlar irtibata geçmezse seviniriz.

bol müzikli günler :)
morning view
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
40 İstanbul 5 Nisan 2005 2 Temmuz 2012 13:54 2