Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Albümü hazır gruba basscı ve davulcu arıyor

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
597239 9 Mayıs 2012 10 Mayıs 2012 00:22 938 9
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
1 yıl önce şu anki kadrosuyla kurulan EndorFin(Ska/Alternatif) grubu uzun yıllar sahne ve kayıt tecrübesi olan Mehmet Uzel, Ali Akgün ve Orkhan Kerimov tarafından tamamen profesyonel müzik yapma amacıyla kurulmuştur. Ana hedefin bestelerin dillere pelesenk olup EndorFin'i bir marka yapmak olduğu için albüm kayıtlarına başlanmıştır. Albüm kayıtları Taşoda Müzik Prodüksiyon Stüdyolarında kaydedilip mixlenmiştir ve San Francisco'da masteringleri yapılacaktır.

Bu 1 yıl boyunca Taksim'de bir çok önemli sahnede yer aldık (Pulp, Balans, Bronx, Indigo ve daha bir çok mekan). Aynı zamanda kendimize özgü coverlar ile aktif olarak sahne alıyoruz. Fakat şuan albüm kaydı, bassçı ve davulcu eksiği nedeniyle bir süre ara verdik. Gruba katılmak isteyen müzisyenlerin profesyonel tecrübelerinin olması, ekipmanlarının tam olması, tarza uygun olması ve mümkünse referans gösterebileceği ses dosyası, video vb. kayıtların olması tercih sebebimizdir.

Grubun referans olarak gösterebileceği albüm kayıtları elimizde mevcuttur, albüm basım dağıtım aşamasında olmadığı için henüz, ilgilenen müzisyenlere ancak bir araya geldiğimiz zaman dinletebilme imkanımız vardır.

Hatırlatmakta fayda var: EndorFin yeni grup kurma aşamasında olan bir grup değildir ve kesinlikle enstrümanına hakim, hataya toleransı az, bu işe zaman ayırabilecek yaratıcı müzisyenler aramaktayız. Lütfen bu özellikleri barındırmayan, yeni grup arayışında olan, yalnızca hobi olarak düşünen kişiler birbirimizin zamanını harcamıyalım. Teşekkürler.

İletişim:
Mehmet Uzel
Tel: 555 400 99 15
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/mehmetuzell

Orkhan Kerimov
Tel: 506 873 08 56
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/orkhano

www.facebook.com/endorfinband
www.endorfinband.info
orkhano
Orkhan Kerimov
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
35 İstanbul 6 Mayıs 2008 17 Mayıs 2012 08:55 1