Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Surf Rock grubu kuralım

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
603193 21 Eylül 2012 21 Eylül 2012 07:41 798 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Türkiyede pek tanınmamış bir tarz olan ama aynı zamanda hayranı kendi çapında olan bir tarz için ilan açıyorum. ilana tıklayan çoğu kişi zaten bu tarzı az çok biliyordur. bilmeyenler için 2 grup öneriyorum referans için onlardan fikir edinebilirler. Surfer Blood ve Best Coast.

yapmak istediğim tarz tam da bu gruplarınki. 50-60'lardaki sörf müziği biraz daha indie akımlarıyla ve elektronik seslerle harmanlıyorlar. Türkiyede örneği yok ama neden olmasın. Eğer benim gibi düşünüyorsanız Ankara'da böyle bir grup kurabiliriz.

Kar amacı - para kazanma amacı gütmeyen, tamamen eğlencesine, yeri gelince cover yeri gelince beste çalışmalarına ağırlık verecek, tabi ki grubu türkiye'de tanıtmak için büyük çaba sarfedecek,zaman sıkıntısı olmayan, bu tarzdan az çok hoşlanan ve yaratıcı olan herkese kapım açıktır. yaş, eğitim, enstrüman hakimiyeti, deneyim gibi unsurlara hiç ihtiyaç yok.

öncelilikli olarak baterist ve tercihen bayan vokal'e ihtiyaç vardır. sonraki aşamada bas gitarist ve 2. gitarı düşünüyorum. ben ritm elektro çalacağım.

iletişim için ;

[email protected]

facebook.com/banshee8831
Tom-Delonge
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
35 Ankara 24 Haziran 2008 30 Ağustos 2022 04:52 6