Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Özel Grup ve Şirket Orkestraları İçin Grup Koçluğu

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
604476 21 Ekim 2012 3 Mayıs 2015 15:52 1726 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Özel gruplar veya şirket orkestra/gruplarının, koroların, müzikal topluluklarının sahnede performans sergileyebilmeleri amacıyla haftada bir stüdyomuzda ya da sizin yerinizde gerçekleşen çalışmalardır. İhtiyaç doğrultusunda bireysel derslerle de desteklenen bu grup çalışmaları hem eğlenceli olacak hem de heyecanlı güzel bir sahne tecrübesi yaşamanıza yardımcı olacaktır.

Beraber çalışan insanların iş dışında birlikte kaliteli ve iyi vakit geçirerek uyum içerisinde müzik etrafında birleşmelerini,motivasyonun arttırılmasını, bir yandan iletişimlerini güçlendirirken bir yandan rahatlamalarını, bu ortak üretim duygusunu iş ortamına da taşıyarak hem bireysel hem takım halinde yapılan çalışmaların daha verimli hale getirilebilmesini amaçlamaktadır.

Var olan grupları ihtiyaçları doğrultusunda teknik anlamda bilgilendirerek uygulamaya geçişlerini desteklemenin yanında, eğitimcilerimizin koçluğu ile sıfırdan orkestra ya da koro oluşturarak, repertuar belirleyerek bireysel ve toplu çalışmalar ile performans kalitesini yükseltmek hedeflenmektedir.

Özel gecelerde, şirketlerin etkinliklerinde, HomeStudio'nun organize edeceği gecelerde, performans alanlarında sahne alabilmeniz ya da sadece beraber eğlenmeniz için .
HomeStudio
HomeStudio Kadıköy Müzik Atölyesi
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
50 İstanbul 8 Mayıs 2012 23 Nisan 2019 20:36 17