Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Laney HardCore Mx 65W elektro gitar amfisi

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
608011 16 Ocak 2013 16 Ocak 2013 23:48 1448 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

375 TL

teknik detay ve bilgileri vermeden önce belirtmeliyim 7 yıla yakın bir süre önce aldığım ve aldığım dönem 1 yıl boyunca sorunsuz kullandığım bir amfidir. ardından gelen süre içerisinde çeşitli sebeplerden pek kullanılmadı ancak arada kullanıldığı için bakımı yapıldı(tozlanma ve potlarda bozulmaya sebep olacak diğer etkilere karşı) kozmetik olarak tek sorunu anfi temzletilirken sağ üst kenardaki süs kenarlığın kırılmış olması. ancak bu kırılma amfinin aldığı bir darbeden değil çıkartıldıktan sonra o parçanın ezilmesinden kaynaklı.

Özelliklerine gelecek olursak;

Öncelikle benim için en önemli özelliği olan 12" lik bir hoparlor çapına sahip olması kullanacağınız her türlü ortam ve pedalı en iyi şekilde kaldırmasını sağlıyor. yani kullandığınız herhangi bir pedal veya prosesörde almanız gereken bütün ses kalitesini size sağlıyor. üstüne konser vermeniz gereken durumlarda da uygun volume ve ses kalitesini almanıza faydası var.

Ek olarak
.fx send ve retur girişleri
.foot switch girişi(yanında henüz kullanmadığım switch i de verebilirim)
.harici hoparlorlere bağlamak için bir çıkış
.kulaklık çıkışı
.3band distortion, 3 band clean, analog (yaylı)reverb ayarları ve max crunch/distortion tuşu(gerçekten çok işe yararıyor)

özellikleri ile kullanım alanı geniş bir amfidir. 65watt kuvveti evde gözünüzü korkutmasın kısılabildiğini unutmayın. ancak evde kullanıcam 15 watt yeter diyip istediğiniz onları alamamaktan şikayetçiyseniz bu amfi sizin için biçilmiş kaftan.

aslında satmak/ayrılmak benim için çok zor olacağından pazarlık yapmayı düşünmüyorum ama çok zor durumda olduğum için fiyatı bayağı indirmeme rağmen bir şeyler yapabiliriz.

İstanbul içi olursa denenebilir.

fazla uzattım. öğrenmek istediğiniz her şey için.

[email protected]

'a mail atarsanız gün içinde mutlaka görüp size geri dönüş yaparım.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
ritm of jaymz
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
39 İstanbul 7 Ekim 2004 30 Kasım 2015 22:53 1

En yeni ikinci el ürünler

Laney Hardcore MXD 15

Laney
Amfi canavar gibi, gayette temiz. Üzerinde 15 Effects Programı; * 2 Reverbs * 4 Delays * 2 Cho…
yavuzrcx3
İlana git
200
TL
12 yıl önce