Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ankara Yeni Grup Oluşumu

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
611064 26 Mart 2013 26 Mart 2013 22:04 550 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Ankara'da yeni bir grup oluşturuyoruz. Ben, bas gitarist ve davul-vokal arkadaşımla beraber bu yola çıktık, yoldaş arıyoruz.

Planladığımız tarzlar Shoegaze/Noise Rock/Lo-Fi/Surf Rock/Post Rock/Indie/Punk .

Ben uzunca bir zamandır müzisyenim, ekipman, kayıt, sahne problemim yok. Davul'cu arkadaşım istekli ve çalışkan. Grupta aynı zamanda vokallik de yapmak istiyor. Tabi grup-parça bazında bir çalışmamız olmadığından vokal konusunda fazla iddiamız yok ancak grupta vokallik yapmak isteyen enstrümentalistler olursa hayır da demeyiz :)

Öncelikle gruba yaratıcılığı fazlasıyla yüksek olan bir gitarist arıyoruz. Bilen arkadaşlar yukarda belirtilen tarzlardaki değişikliğin farkındadır. Aynı şekilde geniş bir sound-efekt yelpazesinin olması da bu türleri icra etmesi açısından aşırı önemli.

ikinci gitarist de gelirse kapımız açık tabi. 2 gitar daha farklı şeyler çıkar ortaya. yukarıda yazılanlar aynı şekilde geçerli.

Klavyeci bir arkadaş da gerekiyor malum. farklı farklı altyapılar gerekecek o yüzden çok yararlı olacağını düşünüyoruz.


Hedefler planlar kısmına gelirsek, arkadaşım petek ve ben, üniversite eğitimini tamamlamış, belli bir mesleği olan kişileriz. Yapacağımız müzik bizim için bir ekmek kapısı değil bir keyif, ciddi bir hobi olarak sürecek. müzik üzerinden para kazanacağız şöyle yapacağız böyle yapacağız diye kimseyi kandıramayız. Kaldı ki icra etmek istediğimiz tarzlar bırakın ankara'da, Türkiye'de bile oldukça az biliniyor. Bu yüzden belli bir tarz üzerinde gitmek yerine, farklı birşeyler dinleyen insanların ortak dinlediği tarzları bir araya getirmek istedik. Bu tarzlar üzerinden cover birikimi oluşturacağız. Bu birikim oluşurken biz de aynı zamanda beste konusuna el atacağız. olabildiğince sıradışı olmak ana hedefimiz. Zaten grup olarak uyum sağlarsak , temelleri sağlam kurmuş oluruz ve zamanla gelişerek, bu alanda sesimizi duyurarak başarıyı elde etmiş oluruz. Kim bilir belki de Ankara'nın ihtiyacı olan sıradışı bir grup oluruz ve çok iyi yerlere geliriz :) Yani hazırda bir sahnemiz, albüm için bekleyen prodüktörümüz, recorder arkadaşımız vs yok. Grup sıfırdan herkesin el birliği ile yükselecek :)

Son olarak gruba gelecek olan arkadaşların deneyimi, müzik eğitimi, kariyeri, yaşı, cinsiyeti , dili , dini , ırkı hiç önemli değil :) Karakterli, kaliteli insanlar arıyoruz kısacası.


Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama zaman hepimiz için önemli, ilanı dikkatlice okuduysanız ve kafanızda böyle birşeyler yapmak varsa hiç çekinmeden iletişime geçin ve müziğimizi icra etmeye başlayalım :)


Gökhan Ekici

0535 702 96 23

[email protected]

facebook.com/banshee8831
Tom-Delonge
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
35 Ankara 24 Haziran 2008 30 Ağustos 2022 04:52 6