Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Crybaby SW-95 Slash Signature Wah Pedalı

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
622988 18 Mart 2014 16 Temmuz 2023 14:04 1054 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Dunlop Crybaby SW-95 Elektro gitar efekt pedalı

6.000 TL

Kutusu açılmamış bir SW-95 ile hiçbir farkı olmayan temizlikte olan, yalnızca evde kullandığım pedalımı satıyorum. Ürünün genel özellikleri, demo'ları vb birçok sitede mevcut.

Ürün özellikleri: Tıpkı Slash'ın kendisi gibi, yeni Dunlop Slash Wah da, hot-rod metalik kırmızı boyası ve üstün devre tasarımıyla hem devrimsel, hem klasik. Slash'ın kendi wah pedalına ait tüm özelliklere ve o haykıran tona artık siz de sahip olabilirsiniz. Slash wah, Fasel indüktörlü klasik devresiyle yakıcı, yüksek gain'li bir distortion sağlarken; delip geçen, ama aynı zamanda hoş ve zengin tizli bir lead tonunu anında üretiyor. Kullanışlı LED'leri, distortion ve wah'ın açık/kapalı modlarını gösteriyor. Yani ayağınızı her basışınızda bir tahmin oyunu oynamak zorunda değilsiniz. Bu rocker pedalın, yukarıdan kolaylıkla erişilebilen pil yuvası sayesinde, pil değiştirmeniz gerektiğinde artık tornavidayla boğuşmak zorunda kalmayacaksınız. Dunlop Slash Wah'a adım atmanızın vakti geldi. Silindir şapka dahil değildir. Yüksek gain'li distortion devresi. Distortion ve wah-wah'ın açık/kapalı modlarını gösteren LED'ler. Daha fazla üst-orta frekans vurgusu ve parlaklık için Slash'e has teknik özelliklere göre ayarlandı. 18 Volt'la çalışması, daha iyi bir ton kalitesi ve berraklık sağlıyor. Tatlı ve çınlayan tizler için meşhur Fasel indüktörüne sahip.Ürün 2 adet 9v pil ve ya Dunlop ECB004 ile çalışmaktadır.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
7up
burak karabulut
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
33 Ankara 29 Ekim 2008 16 Temmuz 2023 14:05 2