Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Satılık 2013 American Deluxe Fender Jazz Bass Ash

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
623286 28 Mart 2014 28 Mart 2014 12:07 3865 4
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Fender 2013 American Deluxe Fender Jazz Bass Bas gitar

5.000 TL

Öncelikle satış nedenim , müziği bırakmış olmamdır. 9-10 Konser de kullandım ve 4 parçalık kanal kayıtlar da.. Nerdeyse sıfır ayarındadır. Resimlerde de göreceğiniz üzere tabiri caizse gıcır gıcır bir halde yeni sahibini bekliyor. Sıfırı yaklaşık 6.500 TL değerindedir.Taksitli alımlarda ise iyice uçuyor bu fiyat ( döviz çok sık oynadığı için net bir rakam yazamadım lakin 6 bin tl nin altında olmayacağı kesin bu ürünün ). Bu yüzden sıfıra yakın olupta bu fiyata alabileceğiniz en iyi gitardır kendisi.

Fender American Deluxe Jazz Bass için; bugüne kadar çaldığım / sahip olduğum en iyi ve en “çok yönlü” bas gitar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

2013 üretimli son seri Fender American Deluxe Jazz Bass, N3 Noiseless manyetiklere ve aktif / pasif Switch’e sahip. Jazz Bass manyetiklerine sahip gitarlarda alışık olunan dip gürültüsü bu gitarda yok. Pasif moddayken manyetikler arasındaki dengeyi ayarlayabiliyor ve EQ üzerinde Treble Cut yapabiliyorsunuz. Aktif moddayken yine manyetikler arası dengeyi ayarlayabiliyor, bunun yanı sıra 18V Preamp sayesinde 3 bant EQ üzerinde bas / mid / tiz ayarı yapabiliyoruz.
Yani; bu gitardan hem sakin Vintage tonlar, hem de Mix’te öne çıkan modern / agresif tonlar almak mümkün.
Bu bas gitar ile; alışık olunan Fender Jazz Bass Sound’larının yanı sıra, Precision Bass ve StingRay gibi diğer popüler modellere yaklaşacak tonlar da elde etmek mümkün.

Bunun haricinde; gitarın sap & entonasyon ayarı ve manyetik yüksekliği kolayca ayarlanabiliyor. Özellikle sap ayarı için gitarın yanında verilen uzun & açılı alyan, ahşaba zarar vermeden ayar yapmaya olanak veriyor. Köprü ise; telleri dilerseniz gövdenin altından, dilerseniz köprünün arkasından geçirmenize izin veriyor. Köprü üzerindeki tırtıklı yapı sayesinde de, teller arasındaki mesafeyi ayarlamanız mümkün. Küçük ellere sahip olan veya hızlı Fingerstyle çalmak isteyenler dar aralıkları, büyük ellere sahip olan veya geniş geniş Slap çalmak isteyenler geniş aralıkları tercih edebilir.

Bas Sound’u denince akla (kulağa) gelen ilk isim olan Fender Jazz Bass’ın Sound’unu seviyorsanız ve Jazz’dan Metal’e her tarza uyum sağlayabilecek çok yönlü tek bir gitar istiyorsanız 2013 Fender American Deluxe Jazz Bass’ımı mutlaka tavsiye ediyorum. Bu kadar lezzetli ve çeşitli tonlar sunan bir başka bas gitar varsa da henüz rastlamadım.

NOT : Ben gitarı sıfır olarak mağazadan aldığım da nasıl aldıysam , eksiksiz olarak yeni sahibine de öyle teslim edeceğim. Hardcase , içinden çıkan tüm aparatlar vesaire aklınıza binimum ne geliyorsa hepsi eksiksiz olarak duruyor. Extra olarak resimlerde üzerinde görmüş olduğunuz fender askılığı kendim ilaveten almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam eğer 200 tl üzeri bir fiyatı vardı. Bu fiyata dahil edilmemiştir. Son derece rahat ve kaliteli olan bu gitar askısı da alacak kişiye hediyem olsun :)
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
Onur Mutluel
Onur Mutluel
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
33 Ankara 28 Mart 2014 14 Nisan 2014 21:33 1