Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Stüdyo 6'da Piyano Dersleri

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
631163 2 Aralık 2014 3 Aralık 2014 23:57 1815 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Ders veren Tuşlu çalgılar

Tuşlu çalgılar

Ilgın Ayık ile piyano dersleri:

1977’de İstanbul’da doğdu. 1986’da TRT İstanbul Çocuk Korosu’na, ardından 1987’de İTÜ Devlet Konservatuarı Keman Bölümü’ne girdi. Burada orta, lise ve lisans eğitimini hem batı müziği hem de Türk müziği teorisi öğrenerek ve pedagojik formasyon eğitimi de alarak 2000 yılında keman hocası Prof. Ayhan Turan’la tamamladı. Konservatuar eğitimi boyunca ayrıca Mehru Ensari'den piyano, Nail Yavuzoğlu'ndan solfej ve armoni dersleri aldı. Hemen ardından yüksek lisans eğitimine İTÜ Müzik İleri Araştırmalar Merkezi’nde (MİAM) başlayıp, 2002 yılında da burada araştırma görevlisi olarak işe başladı. Keman yüksek lisansını (İngilizce) İTÜ MİAM’da Prof. Dr. Cihat Aşkın’la 2003 yılında tamamladı.

Eğitimi süresince çeşitli masterclass çalışmalarına katılarak keman stilini geliştirdi. Yerel ve popüler müzik türlerini ve icra stillerini daha detaylı araştırmak amacıyla İTÜ MİAM’da etnomüzikoloji doktorasına (İngilizce) başladı. Eğitimi boyunca farklı etnik ve popüler müzik stillerinde keman çalma tekniklerini inceleyip bizzat etüd etti. Doktora derecesini University of California’dan almış olan Doç. Dr. Robert Reigle ile birebir çalışmalar yaparak müziğe olan bakış açısını geliştirdi. Çeşitli ülkelerde düzenlenen International Association for Study of Popular Music (IASPM) gibi saygın kuruluşların konferanslarında bildiriler sunarak ülkemizi konuyla ilgili ilk temsil eden kişi olma onuruna erişti. Tezini popüler müzikte karma alttürlerin yapılanma mekaniği üzerine yazdı. 2012 yılında Prof. Şehvar Beşiroğlu ve Doç. Dr. Robert Reigle danışmanlığında müzikte felsefe doktorası (PhD in Music) derecesini aldı.

Bunların yanında özel ve kurumlar dahilinde her yaştan yetiştirdiği birçok öğrencisi oldu. Ayrıca 1 yıl MEB ilköğretim okullarında, 1 yıl da özel Açı Okulları’nda müzik ve keman hocalığı yaptı. Bütün bu akademik çalışmaların yanısıra solo olarak, çeşitli sanatçılarla ve müzik topluluklarıyla beraber, Borusan, Cemal Reşit Rey gibi senfoni orkestralarıyla ve Knight Errant adlı grubuyla, yurtiçi ve yurtdışında büyük kalabalıklara birçok konserler verdi ve de albümler yaptı. Zaman zaman çeşitli grup ve sanatçıların projelerinde konuk sanatçı olarak ta yer alan Ilgın Ayık şu an halen solo çalışmalarının yanısıra Knight Errant ve Murat İlkan ile çalışmalarına devam etmektedir.

İletişim: 0216 337 02 32 - 0541 207 49 99
Studyo 6
Kaan Büyükdoğanay
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
41 İstanbul 7 Kasım 2013 22 Eylül 2016 12:32 20

Eğitim Önerileri

Piyano Dersi

Ders veren: Piyano
Ankara'daki stüdyomda piyano dersi vermekteyim. Saatlik ücreti 750 TL olup dersler haftada birer saa…
Barış_Yerli
İlana git

29 gün önce

Org dersleri Suadiye-İst

Ders veren: Org
Profesyonel müzisyen ve hocadan temel müzik,nota ve org dersleri.Detaylı bilgi için e-posta veya tel…
instrument
İlana git

4 ay önce

Piyano Dersi Bahçeşehir

GRJPartner Ders veren: Piyano
Her yaş grubuna özel piyano dersleri vermekteyiz. Çocuklara özel, çalışan ya da içinde uhde kalmış d…
bs
İlana git

5 ay önce

Piyano & Keyboard Dersi isteyenler

Ders veren: Piyano
Tuşlu çalgılar ve Ses kayıt & müzik teknolojileri dersleri için sosyal medya irtibatı bırakırsanız h…
sherill
İlana git

7 ay önce

izmir de özel piyano dersi aylık 1200 TL

Ders veren: Piyano
izmirde uygun fiyatlarla özel piyano dersleri ...35 yıllık müzik öğretmeninden .Haftada 1 saat aylı…
Jazcı Muallim
İlana git

8 ay önce