Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Üflemeli Enstrumanların Tamir Ve Bakımı Kadıköy

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
638471 15 Eylül 2015 16 Eylül 2015 10:05 2598 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
1997 Yılında Başlayan Ve 19. Seneye Giren Klarnet Tamirindeki Ustalık Bilgi Ve Birikimlerimi Siz Klarnet Sever Dostlarla Paylaşmanın Ve Enstrumanlarınızı El Emeği Göz Nuruyla Sıfırından Daha Güzel Ve Kusursuz Hale Getirmenin Gururunu Yaşıyorum.
Üflemeli tüm enstrumanların bir çoğu oldukça fazla parçalardan oluşturularak tasarlanmıştır. Bu parçaların her biri sorumlu olduğu delikte ve bulunduğu noktada görevlerini milimetrik olarak yerine getirmesi gerekir.

Bu nedenle Üflemeli enstrumanlarınızın kararma, paslanma, güderilerin ( pad ) yapışma yapması, sertleşme veya yumuşama yapması yani güderilerin deforme olması, pad’ lerinin yırtılma yapması, metal aksamlarının tutukluk yapması ve yamulması, mantarlarının ezilip gevşemesi veya yırtılması sonucu hava kaçırması, enstrumanların ayar vidalarının arızalanması veya ayarının kaçması ağaç üflemelilerin çatlaması, metal üflemelilerin yamulması veya ezilmesi gibi durumlarda Cenk Müzik Atölyesinden enstrumanlarınız için teknik destek alabilirsiniz.

Not: Klarnetin Ve Yan Flütün Tamir ve Bakımı, Arızanın Boyutuna ve Durumuna Göre Fiatlandırılmaktadır.

Arıza Tespit İçin İletişim Numaralarım: 0532 789 80 81 - 0535 976 92 71
İki telefonumdada '' Whats App '' bağlantı mevcuttur. Dilerseniz ekleyip iletişime geçebilirsiniz.

Adres : Acıbadem Mahallesi, Şemibey Sokak, Sebat Apartmanı, No: 31, Daire: 2
Kadıköy / Yıldızbakkal / İstanbul

Mail & Skype & Msn Adresim: [email protected]
Skype İsmim : cenk.dincer

Site Adreslerim : www.cenkdincer.com - www.muzikhocasi.net

Twitter Adresim : https://twitter.com/cenklarnet

Cenk Dinçer Fan Sayfası Beğenilerinizi Bekliyor Dostlarhttps://www.facebook.com/pages/Cenk-Din%C3%A7er/127847660593443?fref=ts

Klarnet Bakımında : Güderiler, Tuşe Ayarı, Mantarların Onarılıp Düzeltilmesi, Ağaçtaki veya Her Maddedeki Klarnetlerin Gövde Hasarlarının Onarılması ve Düzeltilmesi, Çatlakların Kapatılması, Yayların Bakımı, Klarnetin İç ve Dış Temizliği İtina İle Yapılmaktadır. Entonasyon Problemi = akortları dengesiz ve birbirine uyumsuz olan seslerin ayarı, akord cihazı yardımıyla tek tek üflenerek, sorunlu sesler tespit edilip düzeltilmektedir.
CENK DİNÇER
CENK DİNÇER
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
47 İstanbul 7 Nisan 2007 28 Nisan 2019 21:10 25