Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Satılık Roland AC-60 Akustik Enstrüman Amfisi

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
639445 26 Ekim 2015 26 Ekim 2015 12:50 1064 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Roland AC60 Akustik gitar amfisi

1.750 TL

Temiz durumda Roland AC-60 Akustik Enstrüman Amfisi:
Oldukça tatmin edici bir süreçten sonra ihtiyacım kalmadığı için amfimi satıyorum. Amfiyi bizzat akustik gitar mikrofonlamak suretiyle çeşitli işlerde ve oldukça özenli kullandım; hiçbir kozmetik kusuru yoktur. Bu amfide hem akustik enstrümanlardan hem de elektrik gitardan aynı anda gayet iyi sonuçlar alınabileceğini bizzat tecrübe ettim. Üst görünüşünde birazcık belli olduğu üzere, amfideki mevcut iki enstrüman kanalının bir tanesi XLR, ötekisi de normal çivi kablo girişine sahiptir.
Amfiyi tecrübe ettiğim süreçte çeşitli vokalist arkadaşlarımızdan aldığım sonuçları tatmin edici bulduğumu söyleyebilirim. Yani, iki mikrofonu aynı anda amfiye bağladığım durumlar oldu. Teknik olarak ses konusuna o kadar da hakim olmamakla beraber, feedback yapmaması için belli başlı kurallara sadık kalındığında beklenmedik ses yükselmelerine kesinlikle maruz kalınmıyor; kısacası iki akustik enstrümanı bu amfide gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz(Muhtemel feedback vakaları kullanıcı hatasından kaynaklanır).
Tüm bunların haricinde mikser üzerinden kolonlara hem mono(çivi kablo ile) hem de stereo(2 adet XLR kablosu kullanarak) şekilde ''line-out'' ile ses aktarabiliyorsunuz. Aynı zamanda evimde sistemim olmadığı zamanlar hoparlör olarak da işime yaradı. Amfi üzerinde iki kanalı aynı anda etkileyen ''Reverb'' bulunmaktadır. Kanaatimce iki kanal için de ayrı ayrı olması daha da güzel olurdu fakat bu modelle ilgili bir durumdur.
Amfiyi yanında orijinal kutusuyla veriyorum; kutu üzerindeki bağlantılardan bir tanesi düşmüş olduğu için yenisini taktırmıştım.
İlgilenen arkadaşlar lütfen özelden yazsınlar, sık sık kontrol ediyorum...
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
amanin
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
35 İstanbul 18 Mart 2008 11 Ağustos 2016 08:20 2