Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Fender Squier Perdesiz Bas (Affinity P-Bass)

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
639446 26 Ekim 2015 26 Ekim 2015 12:50 1482 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Fender squier Bas gitar

750 TL

Bu tip gitarlar orijinalde perdeli olduğu için, modifiyeli bir gitar sayabiliriz ancak manyetikleri yahut başka herhangi bir parçası değiştirilmemiştir. Gitarı yanında yumuşak Ritter kılıfıyla beraber veriyorum. Gitarın üzerinde yeni bir Elixir traşlı tel takımı vardır. Arzu edenlere Marshall bas amfisi de hediye edeceğim; 15-20W civarında bir güce sahip olup, iyi durumda bir öğrenci amfisidir ki geçmişte beklenmedik durumlarda kaldığım birkaç işte hayat kurtarmış olabilecek kadar yeterli bir kapasiteden bahsediyorum. Ürünü kargoya vermek gibi bir şansım maalesef yok; ilgilenildiği taktirde haritada gösterilen noktada bulunan Halıcıoğlu semtinde denenebilir(Yanınızda kendi kablonuzu getirmeniz gerekir). Fiyatlandırma amfi ve kılıftan bağımsız yapılmıştır. Gelen kutumu sık sık kontrol ediyorum arkadaşlar, lütfen ilgilenenler özelden yazsınlar.
Bu ilan takasa açıktır
Sevgili arkadaşlar, özellikle takasa değil nakite ihtiyacım var şu anda fakat açık kapı bırakıyorum ki muhtemel kısmetlerin önünü kesmeyelim.

(%99 ihtimalle takas kabul etmeyeceğim)
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
amanin
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
35 İstanbul 18 Mart 2008 11 Ağustos 2016 08:20 2