Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Jackson DK2S Sustainac Satılık & Takaslık 1750 TL

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
642604 3 Mart 2016 21 Mart 2016 16:32 2258 5
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Jackson Dinky Elektro gitar

1.750 TL

Gitarım 2002 yapımı olup Japon üretimdir. Heryerde bulamayacağınız bir gitardır. Özel renk finish kaplıdır ve ışığa göre mor-bordo renk alır. Üzerinde Seymour Duncan Sustainiac Manyetik (neck), STK-1 single-coil (mid), JB TB4 humbucker (bridge) manyetik bulunur. Sap’ı inanılmaz rahattır ve resmen solo için yapılmış bir saptır.

Gitar sadece evde çalınmıştır herhangi bir sahne görmüşlüğü yoktur. Gitarımı uzun süredir çalmıyorum ve bundan dolayı biraz bakıma ihtiyacı olabilir. Floyd Rose u çok sağlamdır ancak bakımsız kaldığından temizlenmesi gerekebilir. Elektronik aksamında bir sıkıntı yoktur. Kozmetik olarak çiziği, düşmesi vs şeyleri yoktur. Gövdenin alt uç kısmında ve üst kısımda çok küçük bir deformasyon var herhangi bir şeyi etkilemiyor.

Satma sebebime gelince; ilk olarak gitarı çalmadığım için boş duruyor, değerlensin isterim aynı zamanda nakit ihtiyacıma destek olacaktır. Bunun dışında çaldığım / dinlediğim tarz değişikliği sebebi de etkendir. Daha yumuşak karakterli gitarlar düşünüyorum.

Takas olarak öncelikli tercihim Fender Telecaster’dır. Diğer seçenek Fender Stratocaster olabilir ve bu iki gitarda kesinlikle maple sap olmalıdır.

Gitarımı görmek/denemek isteyen olursa Kadıköy / Acıbademde görebilir.
Bu ilan takasa açıktır
Takas olarak öncelikli tercihim Fender Telecaster’dır. Diğer seçenek Fender Stratocaster olabilir ve bu iki gitarda kesinlikle maple sap olmalıdır.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
volkk
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
40 İstanbul 3 Mart 2016 18 Mart 2023 15:50 1