Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROLI Seaboard RISE-25 MIDI Controller

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
651011 4 Nisan 2017 5 Nisan 2017 12:22 1584 3
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık ROLI SEABOARD Klavye / Midi Klavye

1.900 TL

Ürün yurtdışından hediye olarak gelmiştir, kutusu açılmamıştır. İhtiyaç fazlası olduğu için satılıktır.
Lütfen pazarlık veya takas teklif etmeyiniz.

Geleceğin Klavyesi

Seaboard RISE dünyanın ilk gerçek ifadelere erişebilen MIDI kontrol klavyesi olarak geliyor. Müzik-üretim enstrümanlarına yeni bir standart getirerek,
elektronik müziğin çok yönlülüğü ile akustik enstrümanların samimiyetini kombine ediyor. Bizim güçlü yazılım synthesizer’ımız Equator ile birleştirilen
Seaboard RISE, çağdaş müzisyenler için eşi görülmemiş yaratıcı olanakları evrimleşmiş klavyesinin sunduğu keyif ile ortaya koyuyor.

Erişilebilir
Piyano modunda başlayın ve ardından dokunuşlarınızdaki etkileşim ile yeni boyutları keşfedin. Hatta, en temel klavye tekniğiniz ile başlayın ve oradan performansınızı büyütün. Kendi çalım stilinize göre duyarlılığını özelleştirin.



Çok Yönlü
RISE ile birlikte gelen Equator ile yazılım ve donanım synthesizer’ın çok yönlülüğünü kullanın. Herhangi bir enstrümanın geleneksel dinamik aralıklarını simule ederek favori seslerinize yeni bir nefes ile yeni bir hayat getirin. Dokunuşa duyarlı trackpad ve fader kontrolleri ile seslerinizi kişisel ayarlarınız ile donatın.

Etkileyici İfadeler
Eşsiz ifadeler için adreslenmiş ses parametreleri ile yeni ses olanakları oluşturun. Post-prodüksiyonlarınız için gerekli olan tüm ince ve duygusal detayları
performanslarınıza veya kayıtlarınıza taşıyın. Yenilikçi ve gelenekselliğin birleşimi bir enstrüman ile müziğinizin sınırlarını zorlayın.

Samimi
8 saate kadar aralıksız çalışabilen yerleşik Bluetooth üzerinden MIDI ile kablolardan kurtularak kendinizi özgür hissedin. En iyi malzemelerden yapılmış dünya standartlarında bir enstrümanın işçiliğinin zevkini çıkarın. Şaşırtıcı derecede doğrudan ve sezgisel yollar ile ses tınılarına dokunun ve şekillendirin.


Seaboard RISE 25 Teknik Özellikleri

*25 Tuş
*505 mm x 210 mm x 22.86 mm / 2.8 kg
*Sustain pedal girişi (1/4" jak)
*USB B port (MIDI çıkışı ve güç için)
*USB A port (şarj etme amacında kullanımlarda)
*9–12V 2A DC port
*Dahili Pil
*USB ve Bluetooth® ile tam sürüm MIDI uyumluluğu
*Beraberinde Equator yazılım, çok boyutlu yazılım synthesizer olması amacında tasarlanmış dünyanın ilk yazılımı.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
OguzBaki
Oguz Baki
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
39 İstanbul 27 Kasım 2014 6 Nisan 2017 08:51 1