Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Motu 8 Pre Firewire

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
663386 12 Mayıs 2019 28 Mayıs 2019 07:46 569 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Motu 8 Pre Firewire Ses kartı

1.199 TL

Home studio işlerine aşina olanlar zaten motu markasını bilir: 8 mikrofon preamp - line girişi (kombo jack), adat input - output, 24 bit 96 khz çalışabilme, 8 preamp her birinde ayrı ayrı 48v phantom power ve -20 db pad, led gain göstergesi, stand alone converter olarak ya da adat yoluyla başka bir ses kartı-converter'a bağlanarak bilgisayardan bağımsız çalışılabilme (bu sayede var olan ses kartınızın preamp sayısını sekiz artırabilirsiniz, ben öyle kullandım).
Sadece mikrofon gain noblarının bazılarında, son %10'luk bir kısımda, nobları oynatırken hafif bir hışırtı geliyor. Küçük bir oksitlenme söz konusu. Kayıt esnasıda gain ile oynanmadığı için kayıda kesinlikle hiç bir şey yansımıyor. Oksid giderici sprey ile düzeltilebilir. Noblar bunun dışında sağlam ve işlevsel. Ben karta hiç dokunmadan kullandım ve memnun kaldım. Bunun dışında hiç bir makyaj ya da teknik sorunu yoktur. Ürünü ihtiyaçtan satıyorum. Yalnızca İstanbul içi elden satış kabul ederim.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
M-erkan
Erkan Çavdaroğlu
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
43 İstanbul 12 Mayıs 2019 22 Ağustos 2019 23:32 2