Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AMT Electronics SS-10 Tube Preamp - Pedal

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
664202 7 Temmuz 2019 7 Temmuz 2019 14:50 657 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık AMT Electronics SS 10 Preamp

2.850 TL

Ürün sıfır gibidir. ''Gibidir''i fazla sıfır kondisyondadır. Tertemiz, kutulu, faturalı, orijinal adaptörü-kitapçıkları vs. her şeyi mevcuttur.

Stüdyoda veya sahnede ihtiyaç duyacağınız tek gitar preamptir. Footswitch ile 3 farklı kanalı (Clean-Crunch ve Lead) kontrol edebilirsiniz. Üzerinde kendi kabin simulatörü de bulunmaktadır. Biliyorsunuz, bu sayede direkt sisteme girebilir, kayıt veya canlı performans gerçekleştirebilirsiniz. AMT Legend Serisi (AMT pedal şeklinde preampleri) kabin simulatörlerinden çok çok (hatta baya baya çok) daha iyidir. Zaten elimde AMT'ye ait başka pedallar da var, gelip denemek istediğinizde farkı göreceksiniz.



AMT ProStudio Serisi SS-10, 3 kanallı rack tipi preamptir ancak genişlik ölçüsü çok az olduğu için pedalboardunuza da rahatlıkla sığdırıp entegre edebilirsiniz.

Yani özetle; Gitarınız ve sadece bu preamp/pedal ile sahneye çıkar, cayır cayır çalarsınız. Gitar Soundu severlere ''O neydi gız?'' dedirtir, inersiniz.

Aynı anda da çalışabilen kulaklık çıkışı ile sahnede veya stüdyonuzda monitör olarak kullanabilir ya da evde sessiz bir şekilde çalışabilirsiniz. ​

Normal Out (Kabin simulatörü olmayan) sayesinde sahnede ya da evde amfinize bağlayabilir ve yine o şekilde kullanabilirsiniz.

(Tavisye; Sahnede ya da kayıtlarınızda 2 ayrı kanal gitar soundu/sinyali alarak da kullanabilirsiniz. Yani kabin simulatörü olan çıkıştan direkt sisteme gönderirsiniz, artı olarak normal out'undan çıkıp, amfinin fx returnüne girersiniz. Amfi/Kabini de mikrofonlayarak, 2 ayrı gitar sinyali oluşturursunuz - Mixerde, tonemeister bu iki ayrı tonu mixler veya kullandığınız kayıt programında zevkinize göre mixlersiniz. O kocaman grupların kocaman konserlerindeki ya da kocaman albümlerindeki inanılmaz, gövdeli, tertemiz, cam gibi kütür kütür gitar soundlarını kolayca alırsınız)

FX Send ve Return çıkışları mevcuttur ve bunlara artı olarak, FX Loop volume kontrol (Bu özelliği her cihazda kolay kolay bulamazsınız) potansı ile gitar tonunuzu bozmadan eklemek isteyeceğiniz efekt cihazlarının/pedallarının, ana gitar sinyalinize ne kadar ekleneceğini de kolayca SS 10 üzerinden kontrol edebilirsiniz.

2 adet 12АХ7 tüplü/lambalı bir preamptir. Çok çeşitli tarzlarda sound elde edebilmek için üretilmiş bir preamptir zaten. AMT'nin kendi sitesinden de bu bilgilere ulaşacaksınız. O sebep masal gibi anlatmayalım.

Clean-Crunch ve Lead kanallar üzerine eklenmiş olan ''1-2-3'' şeklindeki seçenek parametreleri ile agresif modern metalden, djent tonlarından, klasik 1980 gitar soundlarını, overdrive blues tonlarını, chunky ritim tonlarını ve scream tabanlı lead/solo tonlarını kolayca elde ebileceğiniz bir preamptir.

AMT'nin neredeyse tüm preamplerini deneyen/kullanan biri olarak şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki; AMT'nin en iyi, en sıcak (Zaten Lamblı/Tüplü, normal...) tonlara sahip, en profesyonel preampidir. Eğer bu preampi MesaBoogie-Diezel-Peavey-Marshall-ENGL ya da artık her kim ise, adını yazarak piyasaya sürmüş olsaydı en az 3-4 katı fiyatı olurdu.

1-rack genişliği (Yaklaşık 48 cm-Yan yana koyulmuş 4 pedal)) sadece 3,5 inç (8-9 cm) derinliğindedir. Süper-ince!!! Yukarıda da yazdığım gibi pedalboardunuza rahatlıkla sığdırabilir ya da rack sisteminize kolayca monte edebilirsiniz.



Orijinal 12vDC adaptörü mevcut (Preamp 600mA kullanıyor ama adaptör 1250mA yani başka pedallarınızı da çok rahatlıkla besleyebilir)

Tüpler: 2 adet 12AX7 - yepyeni, zaten sıfır yazdım yukarıda da...

Ayrıca kutusu bir case şeklindedir. İstediğiniz yere kolaylıkla ve güvenle taşıyabilirsiniz. (İstenen yere de kargolayabilirim, hiçbir sorun yaşanmaz, merak etmeyin)


Youtube'da zaten cihaz ile ilgili videolar bulabilirsiniz, ben rastladığım birkaç tanesinin linklerini paylaşıyorum;

https://www.youtube.com/watch?v=zzh1ngiH-Iw

https://www.youtube.com/watch?v=k9ozr8gFisE

https://www.youtube.com/watch?v=GPEAv3IrtTs




Piyasa satış fiyatları

Amerika sitelerinde; 750$ + Shipping: 30$

Avrupa sitelerinde; 450€ + Shipping



Şeklindedir. Tüm bunlara ek olarak da ülkemize girişteki gümrük vergisi mevzuları vs.



Alın-almayın önemli değil, cihaz ile ilgili sorularınız olur ise lütfen çekinmeyiniz (Ama lütfen en hızlı iletişim; Telefon-Whatsapp vs.) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

İletişim - GSM: 0530 100 25 18
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
onuremek
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
38 İstanbul 16 Mart 2008 22 Nisan 2024 10:59 5