Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

dbx 760X - 2 Kanallı Preamfi (Preamp)

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
664239 10 Temmuz 2019 11 Temmuz 2019 12:45 441 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık DBX 760x Mikrofon preamfisi

850 TL

dbx - 760X Dual (2) channel microphone preamplifier


Amerikan üretimi, tank gibi bir cihazdır. Elimdeki ihtiyaç fazlası ekipmanları satıyorum.

Diğer ilanlarıma da göz atabilirsiniz.

Çok temiz durumdadır, zaten fazla da kullanıldığını da söyleyemem. Hasar, tamir, değişen parça, vuruk, ezik vs kesinlikle yoktur.

2 kanallı preamfidir, üzerinde phantom power (+48V) ve polarity özellikleri olduğu için condenser mikrofonlarda da kullanabilirsiniz.

Ayrıca output seçeneklerinde 2XLR giriş ve 2XLR+2TRS (çivi) çıkış olduğu için, sinyalleri de DI Box gibi 2'ye ayırabiliyorsunuz. Bu ne işe yarar; Yani bir yerde canlı müzik yapıyorsunuz, 2 çıkışı çaldınız yerin sistemine gönderirken, diğer iki çıkışı da kendiniz için extra monitör yapabilir ya da bir ses kartı vb bir cihaza bağlayarak kendiniz de ayrıca kayıt alabilirsiniz.

Ben 1 kanalı vokal ve diğer kanalı da akustik gitar için kullandım. Bu şekilde hücum/kanal kayıt alıyorum. Aynı anda, aynı karakterde 2 ayrı kanal kullanabiliyor olmak, hem akustik gitar ve vokal mixlerini çok kolaylaştırıyor hem de ciddi zaman kazandırıyor.

İnanılmaz sessiz bir cihazdır, zaten yukarıda da belirttim, USA kalitesi...Dip gürültü-hss noise vs. duymazsınız. Özellikle (+48V) özelliği olan cihazlarda çok önemli bir konudur. Yani tertemiz sinyal alırsınız.

USA ikinci el satış fiyatları; 100 ile 250 dolar arasında değişiyor, araştırabilirsiniz. Ortalarda makul bir fiyat yazmaya çalıştım, zira benim gördüğüm ilanlardakilere göre çok daha temiz durumdadır.

Alın-almayın önemli değil, cihaz ile ilgili sorularınız olur ise lütfen çekinmeyiniz (Ama lütfen en hızlı iletişim; Telefon-Whatsapp vs.) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

İletişim: 0530 100 25 18
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
onuremek
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
38 İstanbul 16 Mart 2008 22 Nisan 2024 10:59 5