Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İzmir Müzik Kursu Özel Elektro Gitar dersi.

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
670341 3 Aralık 2020 4 Aralık 2020 07:10 585 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Ders veren Elektro gitar

Elektro gitar

Gitar Kursuna Dair Her Şey İçin RZ Sanat İzmir
Gitar, günümüzde müzikle uğraşmak isteyen insanların ilk aklına gelen enstrüman. Hem kolay taşınması, hem her türlü müziğe eşlik edebilmesi hem de diğer enstrümanlara göre daha kolay ulaşılır olması nedeniyle müziğe başlangıç için neredeyse atılan ilk adım.
Biz de RZ Sanat olarak İzmir’deki Sanat Merkezimizde insanların bu isteğinin farkında olarak alanında uzman


eğitmenler eşliğinde haftanın 7 günü, her yaş grubuna uygun gitar derslerimizle sizlere hizmet veriyoruz. İster özel gitar dersi almak isteyin, isterseniz de gitar dersini sınıf dersi şeklinde arkadaşlarınızla birlikte devam ettirin RZ Sanat İzmir’de sizi gitarla buluşturmak için bekliyor.

Disiplinli bir çalışma ile her türlü müzik aletini rahatlıkla çalabilirsiniz.

RZ Sanat İzmir Gitar Kursunda gitara dair neler mi öğreneceksiniz?
İzmir’deki Gitar Kursumuzda sizlere gitarın tüm alt dallarına dair eğitim vermekteyiz. Biliyorsunuz ki Klasik Gitar, Akustik Gitar, Elektro Gitar ve Bass gitar olarak sınıflandırılan enstrümanın her alt dalı kendine ait bir çalma tekniğine ve repertuvara sahiptir.

Gitar Kursu
Örneğin klasik gitar olarak tanımlanan boyutu, aslında pop gitar dersi ve klasik gitar dersi olarak iki alt dala daha ayrılır. Modern eserlerin icrasını hedefleyen pop gitar, klasik gitara göre biraz daha hızlı sonuç veriyor olsa da klasik gitar kursu çok daha kapsamlı bir akademik eğitimdir. Elektro gitar ve Bass gitar kursları ise neredeyse tamamen farklı programlar olarak addedilebilir ki, klasik gitardan ciddi şekilde ayrışıyor olsa da elektro gitar metodu ile pop gitar metodunun benzeşen noktaları söz konusudur.

Hayallerinize Ulaşmak İçin Doğru Adımlar Atmalısınız.

İster birebir ister sınıf dersi olsun RZ Sanat Gitar Kursu her bütçeye hitap eder niteliktedir. Tabi ki burada ara sokaklardaki küçük kurslardan, hayallerinizi ele alıp size hiçbir şey vermeyen merkezlerden bahsetmiyoruz. Tamamen profesyonel kadroları ile size öğrenmek isteyeceğiniz her şeyi öğretebilecek kurslardan bahsediyoruz.
RZ Sanat gibi böyle etkin ve başarılı bir kurs bulduğunuzda ilk yapmanız gereken sanat merkezini ve oradaki hocanızı tanımak. Size neler verebileceğini, beklentilerinizin ne kadarını karşılayabileceğini öğrenmek. Daha sonrasında ise “Ücretsiz Deneme Dersi” ile hoca ile aranızdaki uyuma bakmak.

Bütün bunları yaptınız ve “Gitar Kursu” size hitap ediyor. İşte o zaman ikinci aşamaya geçmelisiniz. Peki nedir ikinci aşama? İkinci aşama size ve çalmak istediğiniz türe uygun bir gitar karar vermektir. Bundan sonrası için tek yapmanız gereken düzenli olarak derslere katılmak, etüt imkanlarından yararlanmak ve hayal ettiğiniz enstrümana hakim olmak için çalışmak.
Hayal etmek herkes için vazgeçilmez bir durumdur. Fakat her zaman dediğimiz gibi hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için bir adım atmalıyız. RZ Sanat İzmir olarak size bu adımı atmanız için en uygun ve doğru yönlendirmeyi yapmak için İzmir’de sizleri bekliyor olacak.


Bas Gitar Kursu
Dinlediğiniz her parçanın alt yapısını oluşturan hatta günümüzde kullanılan efekt pedalları ile müziğe yeni bir yaklaşım getiren bas gitarı çalmaya ne dersiniz? Bas gitar kursu İzmir olarak ilk ayın sonundan itibaren çeşitli parçalar çalabileceğinizin garantisini veriyoruz! Doğru teknikler kısa sürede dilediğiniz parçayı çalabilecek ve size özel hazırlanan müfredatlarımız ile sevdiğiniz parçalar üzerinden derslerinizi devam ettireceğiniz. Sıkılmadan her anından keyif alacağınız bas gitar dersleri burada! Yapamam demeyin! Ücretsiz deneme derslerimize katılın. Denemeden bilemezsiniz.


Klasik Gitar Kursu
Ben klasik parçalar üzerinde çalışmak istiyorum ya da her türlü müziği severim ama daha çok pop parçaları çalmak hoşuma gidiyor diyorsanız klasik gitar tam size göre. Klasik gitar kursu İzmir olarak ister pop ister klasik parça hiç fark etmez, en kısa sürede çalmanız için sizleri sıkı bir tempoya sokuyoruz. Eğlenerek gitar öğreneceğiniz derslerimizde sizin gelişiminizi en üst seviyeye çıkaracak çalışmalar yapıyoruz. Gitar çalmanın zor olduğu düşüncesinden kurtulmanızın tam zamanı çünkü gitar doğru bir eğitim ve çalışma ile kısa sürede öğrenilebilecek kolay enstrümanlardan birisidir. Çalmayı istediğiniz parçaların zorluğuna göre sıkı bir çalışma programı ile kendinizi geliştirebilir ve gitar çalmanın aslında ne kadar basit olduğunu görebilirsiniz.


Caz Gitar Kursu
Hayır ben Blues ve Jazz çalmak istiyorum diyorsan onlarda RZ Sanat İzmir caz gitar kursunda! Caz’ın kendine ait armonisini de detaylı bir şekilde öğreneceğiniz gitar derslerimiz de siz de caz gitar çalabilirsiniz. İster BB King ister Pat Martino, George Benson, Wes Montgomery hiç fark etmez! Tüm tarzların, yapılan onlarca farklı müzik yorumunu derslerimizde rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
Caz gitar hem pena hem de arpej kullanılarak çalınan ve kendine has teknikler barındıran bir gitar türüdür. Bir de buna kendisine ait karışık armonisi eklendiğinde gözünüzü korkutabilir ancak korkmanıza gerek yok! Emin adımlarla yola çıkacağız ve aklınızda en ufak bir soru işareti kalmayana dek çalışmalarımıza son hız devam edeceğiz.


Elektro Gitar Kursu
Eğer elektro gitar çalmaya meraklıysanız kesinlikle önemli gitaristlerin sahne performanslarını izlemişsinizdir. Slash’ın inanılmaz soloları, Metallica’nın kullandığı riffler. Peki ya kısa sürede sizlerin de bu parçaları çalabileceğinizi söylesek? Elektro gitar kursu İzmir ile dilediğiniz parçayı kısa sürede çalmayı öğrenebilirsiniz!

Peki RZ Sanat’a Nasıl Ulaşabilirim?
Toplu taşımayla ya da özel aracınızla kolaylıkla ulaşabileceğiniz RZ Sanat İzmir; Mehmet İhsan Zeyrek Sk. No:10/2 Alaybey Karşıyaka/İzmir de bulunmaktadır.

Bizlere hem mail adresimizden hem de telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. İster mesaj atın isterseniz arayın, en kısa sürede sizlere dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
İzmir Müzik Kursu. İzmir Gitar Kursu. İzmir Karşıyaka Elektro Gitar Kursu. İzmir Karşıyaka Bateri Kursu.

Ömür KAYA 05435058736
instegram : rz.sanat06
omrk
ömür kaya
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
35 İzmir 20 Kasım 2009 13 Ağustos 2023 18:10 5

Eğitim Önerileri

Elektro/Akustik Gitar Dersi (Yüz yüze veya Online)

Ders veren: Elektro gitar
Selamlar arkadaşlar, elektrik veya akustik gitar eğitimimiz temel olarak enstrumanı tanıma ve temel …
ugssizofren
İlana git

7 gün önce

Ankara Gitar Dersi/Elektro Gitar-Akustik Gitar

Ders veren: Elektro gitar
Müzik eğitimime 15 yaşında klasik gitar eğitimiyle başladım.Değerli hocalardan gitar ve armoni dersl…
Can Ünlü
İlana git

10 gün önce

Gitar Dersi

Ders veren: Elektro gitar
Ankara'daki stüdyomda klasik, akustik ve elektrik gitar dersi vermekteyim. Saatlik ücreti 600 TL olu…
Barış_Yerli
İlana git

19 gün önce

Her Yaş ve Seviye İçin Birebir Gitar Dersi

Ders veren: Elektro gitar
İstanbul’da çeşitli kurslarda gitar (klasik, elektro, akustik) özel dersleri veriyorum. 14 senel…
BRKOZ
İlana git

29 gün önce

16 Yıllık Eğitmenden Elektro/Akustik/Klasik Dersi

GRJPartner Ders veren: Elektro gitar
Merhaba.. Günümüz şartlarında yoğun tempoda çalışsak bile, hobilerimize veya eğitim sürecimize d…
Rocknroll4
İlana git

1 ay önce