Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Satılık Casio Privia PX-150 Dijital Piyano

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
670990 21 Mart 2021 23 Mart 2021 10:17 602 1
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Casio px-150 Konsol dijital piyano

3.100 TL

Merhabalar,

Üst model bir dijital piyanoya geçeceğim için Casio Privia PX-150 model dijital piyanomu satıyorum.
Piyano çalmayı bununla öğrendim ve şimdiye kadar hep severek çaldım. Başlangıç ve orta seviye için idealdir.
Standı, nota tutacağı, pedalı mevcuttur. Herhangi bir arızası ya da defosu yoktur. Piyanoyla beraber Casio'nun verdiği nota kitabını ve piyanoda kayıtlı olan klasik parçaların notalarının olduğu kitabı da vereceğim. Sadece ev ortamında çalındı ve taşınma harici hiç dışarı çıkartılmadı. İstanbul Eyüpsultan'da oturuyorum. Satın almaya niyetli olanlar önceden ayarlanarak eve gelip istediği kadar çalıp deneyebilir. Buradakilerin haricinde fotoğraf veya video görmek isteyenler irtibata geçebilir.

Bana göre en ileri gelen özellikleri fildişi kaplama tuşlar, 3'lü tuş hassasiyeti, kayıt yapabilme özelliği, birden fazla sesi birleştirme özelliği. Bir de eğer iyi bir ses sisteminiz varsa kulaklık girişinden doğru harici hoparlör bağlayabilirsiniz.

İçindeki sesler;
18 dahili ton: Kuyruklu Piyano (Konser, Modern, Klasik, Yumuşak, Parlak), Elektrikli Piyano, FM E. Piyano, 60'lardan E. Piyano, Harpsikord, Vibrafon, Telli 1, Telli 2, Borulu Org, Caz Orgu, Elektrikli Org 1, Elektrikli Org 2, Bas 1, Bas 2


İnternetten gördüğüm kadarıyla bir üst model olan PX-160'ın 2. elleri 3400-3600tl arasında satılıyor.
Alt model olan CDP serisinden de 2-3 tane 2800tl civarı ilan gördüm. İsteyenler sahibinden ve letgo üzerinden verilen benzer ilanlara bakabilir. Hatta yanlışım varsa ''bak bu adam bu fiyata veriyor'' diye link atabilir :) Benim aklımdan geçen fiyat 3100tl'dir. Pazarlık payı var mı yok mu alacak kişinin niyetine ve muhabbetine bağlıdır. Ciddi maddi kaygılardan ziyade yeni alacağım dijital piyanoya katkı olması açısından satıyorum. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
MetalManiaC
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
34 İstanbul 7 Haziran 2005 29 Mart 2021 17:56 2