Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzik Klibinizi Çekelim

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
671011 23 Mart 2021 28 Mart 2021 07:42 156 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Merhaba,
Biz PikTog. piktog.com dan
Görselin geleceği. Görsel devrimin kendisi.
Peki PikTog nedir?
Piktok aslında en basitinden sinema yapanlar tarafından ortaya çıkarılmış, görsel ve işitsel tüm işlerinizi halledecek bir kuruluş. Görsel ve işitseli yani reklam, video klip, kısa film, ses tasarım, kayıt, müzik prodüksyon, film prodüksyon, hareketli görüntü ve ses kullanarak yapabileceğimiz her şey.
Nasıl işliyoruz?
Ajansımızda en yeni ve yaratıcı fikirlere sahip, alanında yetkin, hevesli ve özgür sanatçıları bir araya topluyoruz. Bir iş yapmak istediğinizde piktog.com a girip bize mesaj atıyorsunuz. Biz de sizin işiniz özelinde çalışacak sanatçıları bir araya getirip, ekip oluşturuyoruz.
Peki ne farkımız var?
1) Öncelikle diğer ajansların aksine tüm aşamalarımız, tüm ekip arkadaşlarımızın arasında saydam bir süreç dahilinde işliyor. Bu ne demek? Bu, sizin işiniz yapılırken ekibimizdeki herkesin; ajansın kime, neye, ne kadar bütçe ayırdığını görmesi demek. Bununla beraber PikTog, süreç saydam işlediği için çalışanları sömüren yöneticilerin para yediği ajanslardan olmuyor.
2) İşinde çalışacak ekibi kendin oluşturabiliyorsun. Nasıl mı? Sitemizdeki ekip kısmında tüm çalışanlarımızın kişisel portfolyolarına ve kendilerini tanıttıkları küçük yazılara ulaşabiliyorsunuz. Böylece siz çalışmak istediğiniz kişileri kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Birlikte çalışmak istediğiniz bir freelance çalışanı seçiyormuşçasına bilinçli; fakat bir ajansla çalışmanın verdiği güvenceyle kafanızda soru işareti kalmadan işlerinizi yürütebiliyorsunuz. Baştan sona size bırakıyorum işi derseniz de öyle çalışıyoruz. Bize mesaj atıyorsunuz istediğiniz işi baştan sona sunuyoruz.
E herhangi bir video/film/reklam/müzik/ses işin varsa bence hiç durmana gerek yok. Direkt piktog.com a gir ve bize ulaş !
Sevgiler,
PikTog Ekibi
PikTog
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
24 İstanbul 23 Mart 2021 23 Mart 2021 12:54 1