Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MARTINEZ MC-58C CE Elektro Klasik Gitar

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
671329 1 Haziran 2021 2 Haziran 2021 06:41 442 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Satılık Martinez MARTINEZ MC-58C CE Elektro Klasik Gitar Elektro klasik gitar

3.075 TL

2016 yılında Zuhal müzikten seçerek gitarı aldım. alır almaz direkt luthiere Ekrem özkarpat götürüp perde tesviyesi ve bütün ayarlarını yaptırdım, satma sebebim malum coronadan dolayı işlerin düşmesinden mütevellit para ihtiyacım olduğu için satışa koydum .gitarı gelip evımde deneyebılırsınız.isteyene video gönderebilirim

TEKNİK ÖZELLİKLER
Gövde Agacı:Sedir Ön-Hindistan Gül Ağacı Yan ve Arka
Gövde Şekli:Cutaway
Gövde Cilası:Parlak Nitroselüloz
Sap Ağacı:Maun
Sap Cilası:Parlak
Klavye:Gül Ağacı
Eşik:Kemik
Perde:22
Preamp:Fishman PSY-301
Burgular:Martinez ‘M’ brand

Açıklama
MARTINEZ MC-58C CE

MC-58C modeli tamamen masif ağaçlardan üretilmiş bir gitardır. Sedir ön ağacı, Hindistan Gül arka ve yan ağaçları derin ve net bir şekilde hissedilir rezonansı sizlere sağlayacaktır. Maun sap ve gül ağacı klavye ile kombine edilmiş bu gitar; harika çalım rahatlığı ve güçlü sesi ile sizleri memnun etmek için tasarlanmıştır. Tüm Martinez gitarlarda olduğu gibi bu modelde de sap içerisinde çift yönlü çelik truss-rod(sap ayar çubuğu) vardır. Alt perdelere rahatlıkla erişim sağlamanız için gövde kesik tasarlanmıştır. Martinez’in kendisine ait tasarımı olan ‘M’ stili burguları ise akord stabilitesini garanti eder.Üzerinde bulunan ‘Fishman PSY-301’ preamp ise tüm sesi en ince detaylarına kadar yansıtacaktır.Ustalık ve özenle yapılmış parlak cilası ile gözlerinizi bu gitardan ayıramayacaksınız.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
benugur
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
39 İstanbul 4 Haziran 2019 7 Haziran 2021 09:40 1