Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şarkı Yayınlama ve Basın Danışmanlığı Hizmeti

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
677247 26 Ocak 2023 9 Şubat 2023 19:12 233 3
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Şarkı Yayınlama ve Basın Danışmanlığı Hizmeti

Herkese merhaba. Bağımsız bir müzisyen olarak, kendi başına müzik kariyeri inşa etmeye çalışan müzisyenlere yardımcı olabilmek adına ücretli bir hizmet sunmaya karar verdim. Şarkınızı ya da şarkılarınızı yaptıktan sonra sizi daha karmaşık, sıkıcı ve de uğraştırıcı bir süreç bekliyor… Bu süreç müziğin ‘’business’’ yani ‘’iş’’ olarak tanımladığımız kısmı. Ürettiğiniz eserleri birilerine duyurmak istiyor ve profesyonel olmak istiyorsanız, bu süreci atlamamanız gerekiyor. Bu süreçte artık müzikle ilgili olmayan birçok şeyle uğraşmanız gerekiyor ve bunlar oldukça zaman ve deneyim gerektiren şeyler. Tam burada sizin için ben devreye giriyorum. Belirli bir ücret karşılığında zamanınızı kurtarmanıza ve sadece müziğinize odaklanmanıza olanak sağlıyorum. Ben de bağımsız bir müzisyen olarak, bir şeyleri öğrenmek için verdiğim zamanla elde ettiğim deneyimleri sizlere yardımcı olmak için kullanıyorum.
Aşağıda size sunacağım pakete ulaşabilirsiniz ve paketin detayları inceleyebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi ve fiyat almak için garaj.org üzerinden bana yazabilir veya [email protected] adresine mail atabilirsiniz.


Yayın ve Tanıtım Paketi
1.Tüm dijital platformlarda şarkınızı yayınlama
2.Belirli dijital platformlarda resmi/onaylı profil oluşturma
3.Şarkınızı ya da şarkılarınızı tanıtmanız için basın bülteni oluşturma ve yayınlama
(Tüm paketin detayları aşağıda olacaktır.)

1.Dijital platformlarda şarkınızı, albümünüzü yayınlayabilirim.
- Spotify,youtube music, intagram music,deezer vb. platformda şarkınız yayınlanır. Şarkınızın telif hakları %100 size ait olur. Bu durumun sözde kalmaması için hukuki bir güvence için muvafakatname ve sözleşme imzalayabiliriz. Şarkınızın/şarkılarınızın yayıncısı olduğum sürece tüm istatistikleri (Dinleme oranları, kazanılan ücretleri) sizlere şeffaf bir şekilde gösterebilirim.

2.Spotify, youtube, musixmatch resmi sanatçı profili oluşturma
-Şarkınızın yayınlandıktan sonra dijital platformlara çıkacaktır. Dijital platformlara çıktıktan sonra Spotify, youtube ve musixmatch platformlarında sanatçı isminize profiller açılacaktır. Bu profilleri sizin üzerinize alıp, onları onaylı/resmi profillere dönüştürebilirim. Böylelikle o profillerde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. (Musixmatch profilinizi onayladığımız da yayınlanmış şarkınızın/şarkılarınızın sözlerini ekleyebiliriz. Böylelikle Spotify, İnstagram hikayelerde ve Google da şarkı sözleriniz görünür olur.

3. Şarkınızı, albümünüzü internet basınına duyurmanız için basın bülteninizi hazırlayabilir ve yayınlanmasını sağlayabilirim.
-Şarkılarınızı internet ortamında tanıtmanın sizin için birden fazla faydası var. Çalışmalarınızın yayınlanacağı siteleri ziyaret eden insanlar şarkınızdan/şarkılarınızdan haberdar olabilir. Fakat en önemlisi internette bir altyapınız oluyor oluşudur. Ne demek internette bir altyapı? İsminizi arattığınız ya da yaptığınız çalışmayı Google sizi tanıyacaktır. Ne kadar çok yerde yayınlanırsanız, internet tanınırlığınız da bir o kadar fazla olacaktır. Google’da sizi aratanlar, tanıtım için yazdığımız basın bültenlerine kolaylıkla ulaşabilecekler.

Üretmekten vazgeçmemeniz dileğiyle...
yildirimusic
Çağrı Yıldırım
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
28 İstanbul 13 Ocak 2020 30 Mayıs 2023 08:33 1