Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bilgili’den ders

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
677710 21 Şubat 2023 21 Şubat 2023 19:39 32 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Merhabalar,
Müziği 'her yönüyle', bütüncül olarak ele alabileceğimiz bir ortamda, gitaristlere yol göstermek istiyorum.
Birebir veya online, size hangisi uygunsa.

Yaklaşık 14 senedir gitar, 7 senedir de kayıt ve miks dersleri veriyorum.

Gitar ve müzik teorisi üzerine sonuna kadar gidebileceğimiz gibi, kayıt ve miks/mastering odaklı müzik teknolojileri üzerine de çalışabiliriz.

Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü mezunuyum. Burada tüm yönleriyle müziği analiz etme konusunda kendimi geliştirme fırsatı buldum. Bu süreçte gerek okul serüveni, gerekse geçmişten beri verdiğim derslerde, 100'den fazla öğrenciyle çalışmak bana çok şey kattı. Her geçen gün artan öğrenci sayısıyla da kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

Aşağıdaki videolardan kanalıma ulaşıp, dilerseniz farklı türlerdeki diğer çalışmalarımı inceleyebilirsiniz.

Megadeth - Tornado of Souls: https://www.youtube.com/watch?v=GpiISPtUMZY

Deep Purple - Lazy: https://www.youtube.com/watch?v=doY7nyXYxvI

J.S. Bach - Badineire: https://www.youtube.com/watch?v=y9zTPWuIzY0

Judas Priest - Painkiller : https://www.youtube.com/watch?v=GIO41MEoCxE


Ders süreci nasıl oluyor?

Belirlenen konu bitene kadar dersi bitirmiyorum. Ödevlendirmeyi video çekerek, biraz da ders özeti niteliğinde yapıyorum ve aklınıza takılan her tür soru işareti için de hafta boyunca yardımcı olmaya çalışıyorum Whatsapp üzerinden.

Online dersler verimli oluyor mu?;

Pandemiden çok daha önce, 2013 yılından beri online ders yapıyorum aslında. Şu an ise online ders için üst seviye imkanlara sahibim. Miks derslerini Daw üzerinden stereo ve kayıpsız ses aktarımıyla yapıyorum. Her şekilde yüz yüze ders kadar verimli bir online ders oluyor. Webcam yerine videolarımdaki görüntü kalitesiyle de ders yapabiliriz. Öğrencilerimin büyük çoğunluğuyla online derse geçiş yaptık bu sebeple.

Bir yandan teknik çalışırken, bir yandan işin teorisini çalışacağız. İşin en temelinden, en üst seviyeye kadar gidebiliriz, öğrencinin isteği ve hedeflerini düşünerek şekillendiriyorum programı.

Birebir dersleri Maltepe'de E-5'e 3-4 dk yürüme mesafesinde olan evimde yapıyorum. Haftada yapılacak ders süresine göre daha uygun ücretli tarifeler uyguluyorum. Öğrenciler için de elimden geleni yapmaya çalışıyorum, yazmaktan çekinmeyin. En büyük önceliğim haftadan haftaya gelişimini görebildiğim öğrencilerle çalışmak. Tanıştığımızda da bunu göreceksiniz.

Çalışmalar genel olarak rock tabanlı olsa da, derslerde biraz biraz her tarz ve yaklaşıma değineceğiz (blues, funk, pop vb.)

Detaylar için;
https://www.instagram.com/nkcetinkaya/
[email protected]
0537 773 77 33
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
Nem
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
? İstanbul 10 Haziran 2001 2 Mayıs 2024 10:17 267

Alışveriş önerileri