Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Fulltone GT-500 Booster/OD Distortion Pedal

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
679376 18 Ağustos 2023 7 Eylül 2023 09:47 57 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

4.000 TL

Fulltone GT-500 Booster/Distortion


Muhteşem bir Amerikan yapımı distortion ve boost pedalıdır. Hiç bir problemi yok. Kozmetik olarak da sıfır gibi


Pedalın boost ve distorsion taraflarını eşleştirerek harika bir çok yönlülük sunan harika bir pedaldır.
İki bağımsız kanalı bulunmaktadır. bu pedalı diğer dist/booster pedallarından ayıran en önemli şey, pedalın ortasında bulunan mini switch ile dist/boost ve bosst/dist arasında heçiş imkanı sunması. GT-500'deki bu geçiş, sinyal yolunu seçmenize izin verir - kendi özel distorsionunuzu oluşturmak için Booster'ı distortion kanalının önüne veya arkasına yerleştirme imkanı sağlıyor olması.


Efsanevi İngiliz metal grubu Spinal Tap'tan Nigel Tufnel, Joe Perry ve Tom Hamilton gibi, hem Ron Wood hem de Keith Richards'ın turne donanımlarında Fulltone gt500 pedallarını bizzat kullanmışlardır.
Diğer önemli Fulltone kullanıcıları arasında Pearl Jam'den Stone Gossard, Jack Bruce of Cream, Lou Reed ve Tom Petty ile Heartbreaker Mike Campbell yer alıyor.


Fulltone GT-500 Özellikleri:
Değiştirilebilir sinyal yolu
Çift kanallı tasarım
Her kanal için bağımsız EQ


Fulltone, 1991 yılında gitarist, besteci, icracı ve elektronik tamircisi Michael Fuller tarafından kuruldu. Pedalları, müziğe ve tona olan sevgisinin yanı sıra, eski pedalların tutarsızlıkları ve çoğu zaman kırılgan yada çabuk bozulan ürünlerin olması neticesinde bu markayı yarattı. Fulltone pedallar Güney Kaliforniya'da özel yapım 22 gauge bakır tel, Fulltone tasarımlı 3PDT switch ve Fulltone'un tescilli "PCB methodu ile monte edilen özel yapım pirinç şaft potansları dahil en iyi bileşenler kullanılarak Güney Kaliforniya'da %100 el yapımı olarak üretilmiştir. Sonuç olarak: Fulltone pedallar uzun süre dayanacak kalitede sağlam ve harika tonlar verecek şekilde şekilde üretilmiştir.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
anatolia999
Onur Onur
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
40 Kocaeli 18 Şubat 2004 18 Ağustos 2023 12:06 2

Alışveriş önerileri