Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Akustik oluşum, Gitar, Avcılar ve Çevresi.

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
679527 2 Eylül 2023 3 Eylül 2023 18:23 313 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Müzisyen arayan Akustik gitar
Ticari, Keyfi, Proje

Akustik gitar

Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Hemen belirteyim, bu oluşum ilk aşamada ticari değildir. Evimde küçük bluebox bir home çekim stüdyosu mevcuttur. Alt katta prova yapılabilecek alan vardır. Reklam piar için ufakta olsa bazı imkanlara, çevreye, deneyim ve tecrübeye sahibiz. Arkadaşlarla aklımızda bir iki güzel format var. Ben vokalim, belki çok klasik bir cümle olarak gelebilir, ses ve beste konusunda mütevazı olmam çok iyiyimdir. stüdyo, kamp yada ev ortamı fırsat buldukça buluşup müzik yapıp (siz buna prova diyebilirsiniz) bizim aklımızdaki o format çerçevesinde, sosyal medya özellikle youtube'ta bahsettiğim reklam piar dünyasından gelen tecrübe ve çevre sayesinde kısa zamanda bir kitle oluşturmak. ilk başta cover, ilerleyen süreçlerde besteler olacak. ( bir kaç önemli ismin almak istediği besteler bunlar!) Evet buna benzer şeyleri bir çok kimse yapıyor (sosyal medya youtube) ama hepsi başarılı olmuyor, inananlar ve sadece keyif almaya çalışanlar tadını çıkartanlar başarılı oluyor! inanın bu durum kesinlikle böyle. yıllardır reklam dünyasının bir çok noktasında yer almış danışmanlık ve proje geliştirme uzmanlığı yapan birisi olarak söylüyorum, büyük beklentilerle, ticari kaygılarla girilen ve acele edilen hiç bir iş başarılı olmuyor. olamaz amacına asla ulaşamaz. sadece tadını çıkarmak lazım.
ufakta olsa bir alt yapı, küçük bir kitle oluşursa kısa zamanda, Türkiye çapında çok önemli menajer ve konser organizatörü bir iki tanıdığımız eşimiz dostumuz var. onlar sayesinde ufaktan konserler olacak. ismi olan kaliteli bir iki mekanda olabilir. Dediğim gibi menajer arkadaşlar var bu konuda. google'a baktığınızda, beni genel olarak çevrem oyuncu olarak bilir. eğer hatırı sayılır bir şeyler olursa, dizi, film şarkıları da yapabiliriz. yapacağımız çalışmaları bir çok önemli yönetmen ve yapımcıya dinletme yada izletme imkanım vardır.
Aklımızdaki durum kısaca Akustik bir format olacak diyebiliriz. öncelikle kendine güvenen bir gitarist arıyorum. Gitarın dışında bağlama, keman yada klarnet olacak. Belli bir aşama kat ettikten sonra single ve klip olacak inşaAllah. Hemen para odaklı düşünen arkadaşlar yazmasınlar lütfen. Bu duruma kısa bir sürede olsa keyfi bakmak zorundayız. sadece tadını çıkartalım gerisi gelecek evvel Allah. Tarz, popüler müzik diyebiliriz, ama hemen hemen bir çok tarzda söyleyebiliyorum, yeniliklere fikirlere açığım, güçlü bir sesim vardır. Pop, Türkü, Anadolu rock, Latin Hint, 80 ler 90 lar vs... Mümkünse avcılar ve çevresini tercih ederim, benim için problem yok ben uzaktan da problemsiz gelip gidebilirim diyen arkadaşlarda olabilir. Tanışmak, süreçle ilgili detaylı konuşmak isteyen olursa, whatsapp'tan mesaj atarsanız sevinirim. Ya da telden denk gelirsek sesli konuşuruz, iyi çalışmalar.
Emrullah Baran Öztürk - 0532 170 12 52
instagram- emrullah.baran.ozturk
baranoz
Emrullah Baran Öztürk
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
36 İstanbul 28 Haziran 2020 27 Ekim 2023 02:18 1

Müzisyen Önerileri

Londra'da Akustik Gitar Çalan Sahne Deneyimi Olan

Müzisyen arayan: Akustik gitar [Ticari]
Londra'da yaşayan Akustik Gitar konusunda oldukça iyi olan bir ekip arkadaşı arıyoruz. İlgilenlerin …
Gsimsek
İlana git

9 saat önce

Gitarist arıyorum

Müzisyen arayan: Akustik gitar [Ticari, Keyfi, Proje]
Selamlar. Yaklaşık 20 yıldır müzikle ilgileniyorum. Solistim, birlikte çalışabileceğim gitarist arıy…
serdarbyrktr
İlana git

2 gün önce

solo gitarist aranıyor.

Müzisyen arayan: Akustik gitar [Ticari]
Sezonda bana eşlik edebilecek enstrumanına hakim solo gitarist aranmaktadır . Rock’n Roll parçalar…
t_yayla
İlana git

13 gün önce

Cajon çalıyorum, grup arıyorum

Müzisyen arayan: Akustik gitar [Ticari, Keyfi, Proje]
Merhabalar arkadaşlar, ben perküsyonla ilgileniyorum, cajon çalıyorum, özellikle hazır bir gruba dah…
Erdoğan77
İlana git

24 gün önce

izmir içi aranjör aranıyor

Müzisyen arayan: Akustik gitar [Keyfi]
İzmir'de merkeze uzak olmayan çok uçuk fiyatlar istemeyecek aranjör arıyorum (home studyo olabili…
kralpinoke
İlana git

2 ay önce