Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Albüm için grup arkadaşları arıyorum.

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
682191 12 Nisan 2024 27 Nisan 2024 20:07 50 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Şarkılarımı kendim yazıyorum ve kendim mixliyorum. Birkaç yıldır da bu şarkıları soundcloudda paylaşıyorum. Orada da iyi dinlenmeler elde ettim. Aynı zamanda prodüksiyon da yapıyorum. Şuan ise elimde biriken demoları bir grupla beraber tekrar çalıp, kayıt işlemlerini bitirip şirketten yayınlamayı planlıyorum. Yaptığım şeyi bir janraya sığdırmak tabii zor ama rock ağırlıklı genelde. Ortada oturmuş bir vizyon, estetik ve tema var. Bunu beraber inşa edebileceğim, arkadaş olabileceğim ve grubun haricinde de hayatımda olabilecek birilerini arıyorum. 21 yaşındayım 18-25 arası arkadaşlar yazabilir.

Şarkılarda (ve bende) biraz daha punk estetiği olduğunu söyleyebiliriz ancak müzikal olarak punktaki sloppylik yok. o kadar gürültülü ve haldır haldır değil kesinlikle.

burdan ulaşabilirsiniz

instagram:@ilyydora

soundcloud: https://on.soundcloud.com/X7f7Z4XdgQ7egD398

spotify: https://open.spotify.com/track/7B706nlFswQDLiCbDpLhtH?si=eeSV3jVrT0iXgGmewlyb7Q&context=spotify%3Aalbum%3A7xSPbn1PLIGdgExreEePwE

adreslerinden bakabilirsiniz. oradakiler genelde eski işler ve farklı janraları da içeriyor. eğer kafamız uyarsa albümde kullanılacak rock ağırlıklı demoları da göndereceğim.

Yeni Garaj
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
34 İstanbul 16 Mayıs 2023 ? 1265