-
aman melek deme, melekler kötü çıkabiliyor, deneyimliyim o konuda, hatta meleklere karşı daha temkinliyim, onun için başka bir örnek vermen daha iyi olurdu :) çünkü melek diyince ben kötü bişi yapmanı beklerim :) deneyimler işte... ama yazık Uğur'a da, fazla yıpratma çocuğu :P
-
bu arada hala uyumadığıma da şaşırıyorum :)
-
yokk yokk uuR'a benden zaRar geLmez heR ne kadaR kötü meLek kategoRisine giRsemde (:
hayRoLa cok yoRuLdun gaLiba bugun_?!
-
nan stres topu oLmusum :Ç yaf bana da meLek diyince abi sen anLarsın küçükLüğüm akLıma geLiyo :Ç
-
ahh canım kıyamam :Pp
abi sen anLarsın
özeLse ben cıkiim ...
:D
-
yok yanlış anlattım, sen kötü melek kategorisine girmiyorsun da benim için melek kelimesi geçtiğinde kötü şeyler çağrışım yapıyor, yani sadece seninle alakalı değil, genel olarak böyle :)
ben anlardım normalde ama uykum var anlayamıyorum Uğur :)
uyku meselesine gelince, az uyuduğum için uykum var... gerçi ne zaman uykum olmadı ki, o da ayrı bir konu ama bu sefer daha çok var :)
-
saçmaLama nan ne özeLi :Ç senden gizLi sakLım yokh sadece erkeksi bi konuydu o yüzden öyLe söyLedim ;)
-
saçmaLama nan ne özeLi :Ç senden gizLi sakLım yokh sadece erkeksi bi konuydu o yüzden öyLe söyLedim ;)
-
ben kötü oLduumu kabuL ediyoRum (:
-->kötüüm ben kötüüüm kötüüüm ...
ben de cok fazLa acıktım ama yemek yemee ü$eniyoRum :-/ ama uykum oLsa uyumaya ü$enmem :D
-
tamam tamam anLadım ben :Pp
yav uuR-cum '':Ç'' yapmasan hani msn de diiLiz ya ondan :D