-
Uğur sen kaşınıyorsun, belli yani!!!
-
tekrar yazmak zorunda hissettim kendimi, tanımayan cidden kavga çıkacak sanır söylediğim cümleden :)
-
hade bi kavga edek :Pp
-
tekrar yazmak zorunda hissettim kendimi, tanımayan cidden kavga çıkacak sanır söylediğim cümleden :)
ama kimse biLmiyo ki biz hep böyLeyiz dimi abi :d edeLim pınaR yeterki sen iste :d
-
Uğur sen kaşınıyorsunbayıra doğru yatır beni tırmaLa beni kaşı beni :D :Ç ehue [yanLış tarafLara çekiLmesin şimdiden söyLiyimde]:d
-
ben patatesLi böReeek istiyoRummmm :'((
biRi yapsada yesem :D
-
tırmalarız Uğur, sen iste :)
yok kavga etmeyiz Pınar, biz medeni insanlarız, konuşarak anlaşabiliyoruz :)
aa bir de patatesli börek istemişsin, gel annem bugün yaptı, ayrıca ıspanaklısı da var, istediğinden yersin, hatta ben yiyorum şu an :)
-
7/24 tıkınıyosun abi yha yeter ama :d sekreterim canım benim biLiyosun benim eLimden öyLe Light erkek kepek erkek işi geLmez biLiyosun geLse sana feda oLsun ama :s aaa ama bak özcan abimden isteyebiLirsin o tarz şeyLer tam onLuk(:
-
yee tabe sen .. bizi hic dü$ünme uuRLan :-/
:Pp
-
sadece makarna yapabilen bir insanım ben, börek yapabilme yeteneğim olsa sürekli yapardım :) ayrıca 7/24 değil, günde bir kere yiyorum, hatırlatırım Uğur, balık hafızalı benim ama sen unutuyorsun :) eğer börek yemek istiyorsanız gelin ya, var burda hala, sizi düşünmez miyim hiç :)