Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 9 Temmuz 2007 20:05 • #352017
    hmm hadi iyi eğlenceler o zaman sana şimdiden :) artık dönünce korkuturuz milleti, ben de o arada kıyafetleri hazırlarım, fosforları falan :)
  • -5gap- • 9 Temmuz 2007 20:09 • #352024
    zaoLasın =)
    tabe tabe bo$ duRmayaLım :Pp kıyafetLerin özenLen hazıRLamak Lazım :D
    adam koRkutmak bi sanattıR :Pp :D
    ba$tan savmamak Lazım :D
    öyLe heRkesLer yapaamaz ya ne o kadaR mühiim bi$i :Pp :D :D
  • Shut Up • 9 Temmuz 2007 20:12 • #352028
    tabii, hatta ben hiç başarılı bir korkutucu tanımıyorum. bu arada bu işi yapanlara da korkutucu mu desek ne yapsak, neyse... yani herkes korkutamaz tabii, ne demişler, korkutucu olunmaz, korkutucu doğulur. peki ben şimdilik bu kadar saçmalıycam, sıra sende :)
  • duman-hayel • 9 Temmuz 2007 20:12 • #352030
    kiyafet bölümünde size yardim edebilirim
  • -5gap- • 9 Temmuz 2007 20:17 • #352039
    koRkutucuLuk ..
    bi mesLek .. bi ya$am sebebi .. bi feLsefe gibin adeta :D :Pp
    biZzz insanLarı koRkutmak,ucukLatmak,aLtLarına i$imeLerini saaLamak icin doomu$uz .. hissediyoRum bunu :D :D evet evet.. hissediyoRum :D :D :D :D
    bi de sacmaLak vaR!
    o apayRı bi sanattıR :D
    biz $u anda sanatımızı icRaa ediyoRuZzz :D :D
  • Shut Up • 9 Temmuz 2007 20:21 • #352047
    tamam Hayel sen de kıyafetlerde yardımcı ol bize :)
    saçmalamak da tabii ki ayrı bir sanat ama biz ikisinde de gayet başarılıyız. ben ikisinde de iddialıyım. korkutmak ve saçmalamak bir yaşam tarzıdır. öyle her isteyen yapamaz bunları. iki kere iki de dört etmez haberiniz olsun, sonra ağlamayın dört değil miydi diye.
  • -5gap- • 9 Temmuz 2007 20:25 • #352056
    sonuna kadaR hakLısın ..
    iki keRe iki bizim feLsefemizde döRt etmez :D :D
    ki$iden ki$iye dei$iRr .. biz ne deRsek o oLur..oLmak zoRundadıR da :Pp biz deRizki iki keRe iki 100 taamdıR! bitmi$tiR :D artık iki keRe iki yüzdüR :D
    ama yüzdüRmesekte oLur demek isterdim ama kusmayaLım :D koLoniyi daha yeni temizLettik :Pp
  • Shut Up • 9 Temmuz 2007 20:29 • #352063
    yok Pınar, biz son anda değiştirmiştik iki kere iki yüz etmiyor, yüzme bilmeyenler olabilir diye yüz sayısını literatürden kaldırdık, onun yerine düz diyoruz artık. (seni yalnız bırakmıyım, hadi beraber kusalım hehe) neyse, sonuç olarak biz haklıyız, siz koca kafalısınız, burnunuz da yamuk, hatta o ne biçim ağız? dişinizi de fırçalamıyorsunuz, ayıp yani... kınıyorum :D
  • -5gap- • 9 Temmuz 2007 20:33 • #352068
    dikkat dikkat! koLonide kusma faciası ya$anmaktadıR :Pp
    kaR maskeLerinizi aLmadan koLoninin yakınLarında doLa$mayınız :D
    uyaRıLarımızı dikkate aLmaz iseniz mesuLiyet kabuL etmeyiz :D
  • Shut Up • 9 Temmuz 2007 20:41 • #352077
    uyarı yapmaya bile gerek yok, burda tembelliğimizden dolayı hiçbir önlem almadık zaten, herkes ona göre davranması gerektiğini bilmeli. bilmezlerse ve başlarına bir şey gelirse de onların sorunu. hatta bilmesinler ya, biz de güler eğleniriz hehe
    he bu arada yeni alınan bir kararla herkes denize beyaz donla girecektir ona göre, renk körleri rahatsız oluyormuş.