-
aramızda bitane dünyaLı var oda üstüne aLınmış zaten ^^ sizi sormama gerek yok bıraktığım gibisiniz zaten .. HaLiye o kadar uzun yazmışsın ki ... okuyana kadar uyku bastırdı .
-
aramızda bitane dünyaLı var oda üstüne aLınmış zaten^^
been ! xD
-
ama biz eRevizyonda 1. oLmaLıydık,hıh!
-
aLi$'e =P
senin yeRine ben deRs caLısıyoRum =P
ay paRdon yatıyorum =D
-
aramızdaki dünyalının kim olduğunu öğrenmiş olduk, saygılar mervesp :D sorunun yanıtını da Haliye vermiş, doğru demiş :) ve ayrıca dünyalı olamayacağıma da eminmiş kendileri, doğrudur değilim tabii ama sen nerden anladın, rol yapamıyor muyum ki Haliye :D
ibiş sen de iyi bir şey mi söylemişsin yoksa kötü bir şey mi anlamadım ama iyi olarak algılamayı seçiyorum, kolayıma geldi.. yoksa kalk burdan, git oralara kadar, döv falan filan zor işler bunlar :D
sonra da Pınar'a cevap vermek istiyorum pek sayın insan kişileri topluluğu birliği derneği (çok uzattım öhöm) şimdi pek sayın Pınar hanımefendi kişisi, 1. olsak nolcak, onlar bizim için zaten birinciler dimi, boşver diğer insanları :D
satırlarıma burda son verirken hepinizi sevgi dolusu kucaklıyorum :D:D erik gibi ekşi olmanız dileğiyle.. hoşçakalın.. :D
-
dünyalidan kastin ben olamam di mi gölge xD
bir hayalim ben, hayal ürünü =)
-
ek$i eRik diince ..
agzım $ee oLdu ..
ne oLdu ..
gaRip oLdu i$te,anLayın siz =D
-
anLadık biz :D
hatta dediğini çok iyi anLadım,nasıL deRsen..
babam erik aLmı$,kocaman.. çok güzeL göRünüyor hem de ama acaayip ek$iiii =/
senin anLatmaya çaLı$tığın gibi :D
-
ek$i..
böööyk!
tatLısını teRcih edeRim 8)
-
erik dediğin ekşi olur ya, tatlı erik güzel değil bence :) erik gibi olmayın o zaman, elma gibi olun ama onun da ekşisi :D