-
selın ayıp be ayıp!!! nankör senı! bn burda kendımı feda ettım sızın ıcın uurasıyorum ama sn...!! cıkcıkcık!!!! bn yapcam o aletı herkese duzgununu verjem sna bozuuunu =Pp
-
yap cansu yap sen :)) bak ilk siparişi ben verdim ona göre hee :))
-
çüüüüüüşiünz
abii olaya gel bak: bi arkadş duvara spreyle kurt cobain yazmışş ... soraa bunları polisler yakalayıp karakolaaa.. soonra polisin tekii siz niye duvara kürt çobanı yazıyorsunuz demiş :D güldüm amaa ne gülmek.. yarılmak desem..
-
selın ayıp be ayıp!!! nankör senı! bn burda kendımı feda ettım sızın ıcın uurasıyorum ama sn...!!
Kimse beni sevmiyoR aRtık :(((
-
Kimse beni sevmiyoR aRtık :(((
saçmalama=))) biz seni seviyoruss.. canus kızdığı içinöyle demiştir dimi psikocum=)))
-
kızım bn onu dalgasına soooledım ya! yoksa bız senı cooook sefıyoruz ayıpsın yanı =)))))
-
:'(
asıl bebi kimse sefmiyor!! yazdığımı bile sallayan yok baksanaa böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
e bnde senı kolonımden atsaydım sende bna cevap atmazdn herlde... ;))
-
e bnde senı kolonımden atsaydım sende bna cevap atmazdn herlde... ;))
bu kimeydicansu???
kuzuuuu saçmalama yahuuu..sevildiğiniduymaktan hoşlanan kaçkoloni üyemiz var ya=)))))))
-
yaw sayın sevgi böceği arkadaşlar sakin olun :)) hepimiz hepimizi seviyor olalım, bitsin olay :)) hem bak beni sevmenizi de istemiycem karşılıksız yani :)))))
ayrıca kuzuuuu yaw o olay harbi komikmiş yaw :))) baya güldüm, yani koskoca Kurt Cobain'in düştüğü duruma bak :)))