-
işaret dili arkadaşlardan =) bnm taktik sınıfla anlaşmak lazım
-
evet tamamen kübranın dediği gibi yapılabilir, hatta ben elime falan yazıyordum, eğer hoca salaksa bu yöntemler uzar gider :)) hatta ben bir keresinde bütün sözlüyü elimde kitapla geçirdim, o sordu ben kitaptan bulup söyledim :)) dediğim gibi hocanın zekasına bağlı o :))
kübra senin sorduğun soruya da ezgi güzel cevap vermiş, efet konservatuara hazırlanıyorum ve solfej için de garip garip sesler çıkarıyorum :)) ama lisede e-a okumuştum eğer liseyi sorduysan :) öyle işte :) ya bir de hala gruba vokal bulamadık ya, kafayı yiycem, hala gerşeyi ben yapıyorum, nıc nıc nıc!!! kübra hani düet yapıcaktık ne oldu yaw :))
-
olur olur çok güzel farther away çııırırım...:D yapalım bi düet..
bi de kopya diyince bnm aklıma sertach geliyo ya o bi kere bana kopya verdi en yüksek kimya notumu aldım.:D ayrıca çocuk benden 1 sınıf üstte aynı sınıfta falan değiliz yani.ayrıca konuşmuyoruz.ama kopya verebiliyo aşmışım ben yaaaa!:))
-
ya bir de hala gruba vokal bulamadık ya, kafayı yiycem, hala gerşeyi ben yapıyorum, nıc nıc nıc!!!
valla özcan abi sen vokla olarak devam etcektin ya=))) üfffkadın aptal ama bir o kadar cadı... bizim sınıfa işaret dilini öğretmek de baya sürer=)))) neyse sağolun siz=)))
-
eheheh kübra yine güldürdün beni baya yaw :)) kopya diyince aklına böyle bişi gelmesi ilginç, neyse :))
ezgi ben vokal olarak devam ediyorum zaten hala ama bir vokal bulana kadar, yani artık hepsiyle uğraşmaktan sıkıldım... hocana gelince bişi diyemiycem, ben kesin bir yöntem bulurdum ama iyice bir analiz etmek lazım tabii :))
-
uuF..
üşenGeçLiğim üsTümde :D
-
eheheh benim hep öyle selin :)
-
aynen özcan ee çıırıcakmıyım farther away sizin grupta?:)
-
aa tabii ki kübra, buyur gel istanbul'a hemen yapalım düeti :)
-
yav özcan abi sizin hiç demonuz yok mu yavv???